En skön söndag vid kusten

Vilken härlig sommardag! Har verkligen tagit till vara på dagen….tog med mig morgonkaffet ut i solen och trädgården. Satte mig en stund vid min lilla vinranka och njöt i solen och stillheten. Snart är vindruvorna färdiga och mina björnbär börjar ta sig… tomaterna kan jag plocka varje dag. Detta kallar jag lyx, att få gå runt med min kaffekopp i lugn och ro och bara vara här.

Vinranka

TomatplantaBjörnbärVindruvor

Undrar om detta var sista sommardagen i år? Verkar så enligt prognosen men hur många gånger har den stämt denna sommar ?.

Vi tog i alla fall en tur med båten på eftermiddagen för att riktigt känna av denna dag. Det var inte särskilt många båtar ute …semestertiderna är slut och krogarna utmed kusten har stängt igen. Usch vad fort sommaren är över och vilken stillhet det blir. Det är verkligen härligt att få stanna kvar här ute nu! Får se vad jag säger om någon månad….?

Som sagt lugnt och skönt…

Skärhamn

Hösthav

Krogarna har stäng igen….

Magasinet

Dessa 2 är Sveriges minsta passagerarfäror mellan Kykesund och Härön.

Små färjor

Det här huset är helt underbart fint, älskar att titta på det när man åker förbi. Funderar dock på att det är mycket jobb med skrapning och målning på alla dessa fina snickerier….

Fint hus

Oj vad vackert det var med sensommarsolen över havet som var på väg ner i Västerhavet.

Sol o hav

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.