Från sommarhus till åretrunt hus – Skärgården

I den nya fasen i livet, när jag slutat att vara anställd och skall göra det som faller mig in så är det självklart en massa förändringar som sker.
Vi lämnade lägenheten i centrala Göteborg och flyttade till sommarhuset vid skärgården. Det är mycket som blir förändrat i och med flytten men något som är riktigt påtagligt är att få plats med alla möbler o prylar i ett redan fullt sommarhus ?.

Började med att sälja ut på blocket det som jag visste att jag inte kunde behålla. Gick utmärkt och mycket av skärgårdsstilen försvann ut genom dörren…vilket också var meningen.
Nu gäller det att ändra inredningen så det passar året runt. Nu älskar jag att inreda och fixa hemma när jag har tid så det är kul.

Delar med mig till er av vad jag har gjort så kan ni få lite inspiration hur man på ett enkelt sätt kan förändra. Ibland kan man bara flytta runt på grejer eller köpa in ngt nytt.

Vårt sovrum som verkligen var i skärgårdsstil ( som jag gick all in på) såg ut så här.
Sovrum

 

Idag ser det ut så här istället! Mer året runt och mjukare och  harmoniskt….nya lampor lite andra färger och bort med tavlan. Är nöjd.

Sovrum 2

 

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.