Inredning och mässing!

Jag har alltid varit väldigt nyfiken och intresserad av design och inredning men tiden har väl aldrig riktigt funnits att få gå lite mer på djupet och följa alla trender… det är något som jag hoppas på att kunna njuta av mer nu. Det är spännande att kunna inreda både här i Sverige och på Mallorca med olika stilar och förutsättningar.

Något som jag tycker är kul just nu är mässing! Jag är mer en silver än guld människa så det har blivit mer rostfritt än mässing/guld prylar…men så för något år sedan började jag leta efter udda mässings ljusstakar på marknader på Mallorca. Jag har fått ihop en liten grupp med olika stilar som är lite äldre som jag har i vårt hem på Mallorca. Visst är det fint?

Mässingsljusstakar

Vet inte hur jag tänker men jag har alltid gillat ljusstakar i alla dess former. Har hur många som helst, men det konstiga är att jag alltid är och fingrar på nya ?

Tänkte inte köra mässingsstilen här hemma men hittade 2 riktigt fina ljusstakar på IKEA igår som jag bara inte kunde springa förbi. De skulle bli fina på mitt matbord ihop med värmeljushållarna jag köpte inför vinprovningen förra veckan.

Värmeljus

Vilka trevliga snygga ljusstakar… ett tips kanske?

Ikealjusstakar

Ha en underbar fredagskväll och tänd lite ljus !

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.