Jag vann igen! Sommar och Kim konsert….

Vilket otroligt flyt jag har varit inne i. Jag vann igen! Denna gĂ„ng 2 biljetter till Kim Larsen konsert i Göteborg i sommar. Först fototĂ€vling och nu detta 😄. Tycker aldrig jag vunnit nĂ„got innan men nu hĂ€nder det. Sommar ute och livet kĂ€nns kanonbra, Ă€lskar vĂ€rme och sol. Titta hĂ€r vilken solnedgĂ„ng det var igĂ„r SolnedgĂ„ng FrĂ„n min balkong dĂ€r vi satt ute och Ă„t middag.

Jag vann igen!

SĂ„ mĂ„nga inlĂ€gg, av nĂ„gra hundra sĂ„ vann jag igen med min motivering. KĂ€nns vĂ€ldigt hedrande 👍. Satt för nĂ„gra dagar sedan o pratade om Kims konsert i sommar men vi skulle avvakta lite….sĂ„ sĂ„g jag tĂ€vlingen i sista minuten och fick till min motivering, och gick och vann. Blev jĂ€tte glad! SĂ„ nu blir det golunch pĂ„ Cala Tulent (Mallorca) och Kim Larsen konsert i sommar. Jag vann igen!

TrÀdgÄrd

Kom loss fullstÀndigt i mina sysslor och fick till och med planterat lite sallad och broccoli i mina nya kragpallar. Kragpall

Sjuklingen

Han vann diskussionen! Fick besked han kunde börja köra bil, trĂ€na lite hĂ€r pĂ„ landet först. Han fick köra hem frĂ„n sjukgymnasten, sĂ„ nöjd! Blir bra, Ă„ker ju ner till Mallorca nĂ„gra dagar snart, dĂ„ klarar han sig 😊.

Massa energi

Nu vill man göra allt! BĂ„ten vill vi gĂ€rna ha i sjön snart…. Blir lite knöligt för sjuklingen i Ă„r men vi tog oss bort till den i alla fall. Mentalt har vi börjat lite. TvĂ€ttade pontonerna och skall putsa upp dem idag, i alla fall en början BĂ„ten

Vill gÀrna ha den sjösatt i maj, kan ju bli fina dagar som det Àr nu. FÄr se vad vi hinner och klarar av. NÀr sjösÀtter ni era bÄtar, ser att det pö om pö blir fler bÄtar runt bryggorna hÀr. HÀrliga sommartider!

TrÀningen?

JodÄ sen sist jag skrev sÄ 2 ggr pÄ gym och en powerwalk igÄr. Det Àr ju sÄ skönt efterÄt och det Àr fina vÀgar att gÄ pÄ hÀr, Àlskar utsikten utmed vÀgen Powerwalk

Hoppas det hĂ„ller i sig nu 😏.

Tina

 

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.