Jag vann igen! Sommar och Kim konsert….

Vilket otroligt flyt jag har varit inne i. Jag vann igen! Denna gång 2 biljetter till Kim Larsen konsert i Göteborg i sommar. Först fototävling och nu detta ?. Tycker aldrig jag vunnit något innan men nu händer det. Sommar ute och livet känns kanonbra, älskar värme och sol. Titta här vilken solnedgång det var igår Solnedgång Från min balkong där vi satt ute och åt middag.

Jag vann igen!

Så många inlägg, av några hundra så vann jag igen med min motivering. Känns väldigt hedrande ?. Satt för några dagar sedan o pratade om Kims konsert i sommar men vi skulle avvakta lite….så såg jag tävlingen i sista minuten och fick till min motivering, och gick och vann. Blev jätte glad! Så nu blir det golunch på Cala Tulent (Mallorca) och Kim Larsen konsert i sommar. Jag vann igen!

Trädgård

Kom loss fullständigt i mina sysslor och fick till och med planterat lite sallad och broccoli i mina nya kragpallar. Kragpall

Sjuklingen

Han vann diskussionen! Fick besked han kunde börja köra bil, träna lite här på landet först. Han fick köra hem från sjukgymnasten, så nöjd! Blir bra, åker ju ner till Mallorca några dagar snart, då klarar han sig ?.

Massa energi

Nu vill man göra allt! Båten vill vi gärna ha i sjön snart…. Blir lite knöligt för sjuklingen i år men vi tog oss bort till den i alla fall. Mentalt har vi börjat lite. Tvättade pontonerna och skall putsa upp dem idag, i alla fall en början Båten

Vill gärna ha den sjösatt i maj, kan ju bli fina dagar som det är nu. Får se vad vi hinner och klarar av. När sjösätter ni era båtar, ser att det pö om pö blir fler båtar runt bryggorna här. Härliga sommartider!

Träningen?

Jodå sen sist jag skrev så 2 ggr på gym och en powerwalk igår. Det är ju så skönt efteråt och det är fina vägar att gå på här, älskar utsikten utmed vägen Powerwalk

Hoppas det håller i sig nu ?.

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.