Jag vann, min bild var finast! Gladast.

Så var tävlingen klar och en jury har utsett min bild till den bästa i Facebook gruppen Destination Mallorca Det är sant,  jag vann första pris på min bild jag skickade in för ett tag sedan. Så häftig känsla och vad glad man blir. En bild man själv gillar är populärast och man går och vinner. Jag vann

Jag vann

Lite chockad blev jag allt. Men kul! Tänk jag som alltid har varit intresserad av foto men inte hunnit och glömt kameran tidigare….. Nu när jag inte jobbar så har jag tagit upp intresset och gick en liten kurs på distans. Lärde mig lite grunder och började se naturen på ett annat sätt. Hittar så häftiga vyer i naturen. Ger ju blodad tand att fortsätta…. Vinsten är presentkort på en fantastisk restaurang uppe i Tramuntanabergen som jag bara älskar. Ser fram mot en långlunch där till sommaren.

Flytt för dottern

Äntligen fick jag se det nya fina hus som dottern med familj flyttat in i. Vilken lycka att få bo så fint med lillen, med alla  utrymmen och plats han får. Vi tog en promenad i området och hittade ett fik som hade glass. Bjöd lilleman på glass för att se hans reaktion, jätte gott tyckte han men hua så kallt. Titta på hans mimik när han får glassen, helt underbar 😂 Kall glass

Men han ville ha mer…

Igår blev det lite fönstershopping i Göteborg. Jösses vad färger det är i inredningen och massa konstiga tallrikar och porslin. Gillar inte detta, känns som det är min farmors stil. Har detta kommit tillbaka igen? Titta på detta porslinet, ungdomarna gillar de säkert men jag har sett det förut. Lite pråligt för min smak.

Pråligt

Kul att kolla i alla fall innan jag åkte till vinprovning med tjejerna. Blev spanska viner från Ribera del Duero och en vansinnigt god oxfilé gryta. Trevligt och gott som vanligt. Fick  skjuts av sambon hem. Det där  med att bo långt från stan har sin planering.

Tina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.