Nu räknar jag steg!

Såja, nu börjar det bli lite ordning på mig igen när det gäller powerwalkandet!

Köpte mig en stegräknare i veckan och fick installerat den med ny app mm. Nu skall det bli lite ordning så jag verkligen kan se hur många steg och hur långt jag gått och hur många kalorier jag förbrukat. Telefonen säger till när jag gjort målet för dagen….så bra. Får se nu om detta är en kick eller blir stressande eller  vad det nu blir men nu är jag på gång ?

Idag var en skön varm sommardag här vid kusten och det var såå fint vid hamnen när jag tog min promenad. Det är rätt många båtar som fortfarande ligger i sjön så här i slutet av september

Bodarna vid havetSen sol vid havet

Det var lite fight mellan måsarna vid brygganFight vid bryggan

Härlig miljö och vilken fin dag det blev! Hoppas det är fler av er som utnyttjat dagen. Så här såg jag ut idag ?Powewalk

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.