Rastlös,ont i halsen- gammal telefon

Fy så trist!! Nu har jag haft ont i halsen och hostat (rethosta) i snart 2 veckor. Trodde jag var på bättringsvägen i söndags … men sabbade allt med en båtfärd så då satte hostan igång igen ?.

Nu skall jag bli frisk så nu håller jag mig inne och försöker ta det lugnt….. det hjälper faktiskt men jag blir galet rastlös. Jag har i alla fall Uffes dunderhonung som lenar lite och minskar attackerna. Uffe är min dotters svärfar och han har egna bin o fixar kanongod och nyttig honung. Fick en burk och den är jag så tacksam över nu ?

Honung

Jag har krupit upp i en fåtölj och surfar runt lite och så föll blicken på min gamla telefon, en gammal LM Ericsson telefon som min mamma hade som barn för runt 70 år sedan. De hade 4 siffror …. Vilken utveckling en tung väggfast telefon mot dagens mobiltelefoner. Underbart att ha denna som minne och den passar in i mitt hundra år gamla hus.

LM Ericsson tel

LM Ericsson tel

Tur vi gått vidare … Love My iPhone !

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.