Redan augusti och sommarlivet fortsätter i snabb takt

Redan augusti och sommarlivet fortsätter. Vilken sommar vi har, vädret är ljuvligt och vi är ute hela tiden. Tyvärr har vi inte lämnat västkusten denna sommar, eller tyvärr är kanske fel uttryck. Vi gillar att åka runt lite men vi har varit hemmavid och det är väl inte sämsta platsen att vara på heller. Som sagt tidigare, det har varit mycket gäster denna sommar. Det fortsätter veckan ut men sen händer det lite andra grejer ….

Kompisar
Kompisar

Redan augusti och sommarlivet fortsätter

Som jag skrev i tidigare blogg så är det mycket besök här på kusten i år. Det håller i sig och det är kul att träffas igen. Vi blev bjudna på middag av vänner som hyrt hus på Dyrön härom kvällen och ja det var härligt att få vara gäst också ?. Tack för den kvällen!

Redan augusti och sommarlivet fortsätter
Bortbjudna

Barnbarns besök och sommarlivet är ju också lite speciellt. Båtresa och njuta av glass med mormor och morfar alldeles själv är också höjdpunkter på sommaren. Vi tar oss tid för varandra och vi är lediga, det är sommarens minnen och höjdpunkter. 

Redan augusti och sommarlivet fortsätter
Sommarliv med barnbarn

Att få sitta med kaffet på morgonen på altanen i solen och filosofera, och titta på sin trädgård och sedan ta ett varv i växthuset och bara njuta och se hur det växer, det är harmoni och lycka. Behöver inte vara mer än så ibland. För rätt som det är så är det nya grejer på gång igen. Så är man på väg åt ett annat håll….

Morgon fika
Morgon fika

Utflykter på Tjörn denna sommar, lite tips

Bryggvingen är lika bra denna sommar som tidigare. God mat och perfekt läge med utsikt mot vattnet. Björholmen Marina har en väldigt prisvärd och god lunch, där man sitter på bryggan och äter. Har varit där 3 ggr i sommar så bra betyg. Kylen på Klädesholmen är också trevligt med god mat. Så har vi ju Salt och Sill och Skärgårn i Rönnäng . Alla ligger alldeles vid vattnet och är så mycket sommar.

Redan augusti och sommarlivet fortsätter
Sommarkrogar

Lite kultur kan man ju unna sig också och då kan jag rekommendera en utflykt till Pilane på Tjörn och titta på konstutställningen där. Huvudet Anna är jätte fint men det fanns lite nytt i år också. En trevlig rundvandring i naturen. Om man vill vandra lite mer finns Dyröleden på Dyrön med västerhavet utanför. Avsluta gärna med lunch på Trålverket  i hamnen innan båtresan tillbaka. Det finns så mycket att uppleva alldeles i närheten. Gör det bara!

Kultur, Pilane
Kultur, Pilane

Njut av resten av sommaren, det ska i alla fall jag göra även om det är lite mycket den närmsta tiden ?

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.