Sommar och konserter funkar alltid, eller hur?

Sommar och konserter hör ihop, eller hur? Bra väder och utomhuskonserter det är sommar för mig. Brukar alltid boka in ett par stycken. I år vann jag en också ?. Stämningen är på topp och alla  njuter!

Sommar och konserter

Sommar och konserter

Måndagen startade vi med en konsert med Van Morrison på trägårn i Göteborg. Träffade goda vänner och tog en bit mat på Avalon först. Härlig sommarkväll!

Sommar och konserter

Konserten startade med Graham Nash som berättade om sitt knarkliv ? och bra musik. Sedan kom Van Morrison en gamal legend. Vet inte om jag gick igång på musiken men visst var det lite skön bakgrundsmusik. Blues och jazz kan man säga. Inte riktigt min musik. Publiken var typ 70+. Tryckande värme och kvällen avslutades med världens regn och åskoväder

Van Morrison

Vi tog oss till Hovås för övernattning med buss, det gjorde några hundra till. Gothia Cup plus fler konsertbesökare…vilka amatörer vi kände oss som ?. Gick ändå rätt bra!

Fredagens konsert med Kim Larsen ( som jag vann biljetter till) blev en riktigt dansk dag. En riktig höjdardag! Vi blev bjudna på riktiga smörrebröd av goda vänner innan. Laddningen till konserten började med Aperol Spritz med härlig utsikt Utsikt

Fördrink

Sedan kom något som jag bara älskar riktiga smörrebröd. En liten snaps och dansk öl med musik av Kim Larsen så var vi snart på gång att gå på konsert ?. Titta här så gott det ser hur Smörrebröd

Vilken lyx och vilken fantastisk förkväll och uppladdning vi fick innan vi drog in till Kims konsert. Jag gillar Kims sound och han körde flera gamla låtar. Riktig bra och efter förväntan. Folk sjöng med och helt underbar sommarkväll.

Kim Larsen
Kim Larsen

Brukar ni också gå på sommarkonserter? Visst är det något speciellt? Denna sommar är ju helt otrolig. Man får lust att göra en massa kul saker  ?. Ha det gott i sommarvärmen och gå gärna på konserter om ni har möjlighet….

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.