2 nya Mallorcavandringar denna veckan så trevligt

Oktober och nu idag 1 november här på Mallorca. Det innebär att vandringarna har börjat med Åsa igen. 2 nya Mallorcavandringar denna veckan det är en bra början. Runt 23 grader och sol, därför är det perfekt väder att vandra i. Måndagen gick bra och var lätt så jag anmälde mig till torsdagens svårare vandring och därmed  lite träningsvärk idag ?

2 nya Mallorcavandringar
2 nya Mallorcavandringar

2 nya Mallorcavandringar denna veckan

Nu är jag igång igen med Åsas vandringar och det är så trevligt att träffa nya människor och se nya ställen här på Mallorca. Kanonkoncept tycker jag! Man bara anmäler sig och hakar på när man kan och känner för det. Enkelt och väldigt trevligt plus att man får röra på sig lite.

2 nya Mallorcavandringar
2 nya Mallorcavandringar

Måndagens tur gick till Betlem där vi parkerade strax innan byn och gick utmed havet mot San Pedro. Enkel vandring och bra början måste jag säga. Vilken fin miljö att gå i och vilka färger, lite skillnad så här års mot Sverige.
Man blir så glad och upprymd av värmen och den vackra färgen i havet det är feelgood.

Betlem
Betlem

Vi stannade och åt lite, några badade och vi njöt av att vara här i oktober i detta underbara väder. Vi gick fram till San Pedro för att fika och sedan tillbaka igen till bilarna, en fin och kul tur där jag träffade nya trevliga människor att snacka med. Detta är perfekt när man är ensam här nere.

Lunchstopp
Lunchstopp

Andra vandringen gick till Galilea

När det nu gick så bra i måndags så gick jag med på min första svåra/ längre vandring igår (torsdagsvandringen) och ja den var längre och jobbigare. Fast inte svårare eller läskig bara längre och krävde mer konditionsmässigt. Vackert och vi var 615 meter över havet på en topp som heter Baucana, det känns i benen idag.

2 nya Mallorcavandringar
2 nya Mallorcavandringar

Sedan gick vi ner igen och vidare in till Galilea där jag varit förut,Galilea Mallorca, utflykt till bergen, underbar by. för något  år sedan, en jätte fin liten by ovanför Calvià. Det blev fika för hela gruppen och sedan tillbaka till bilarna. Vi gick faktiskt 1,3 mil ?

Galilea
Galilea

På måndag är jag på igen ?

Mallorcavandring
Mallorcavandring

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.