Galilea Mallorca, utflykt till bergen, underbar by.

 

 

 

Efter en frukost ute i 19 grader och läst lite bok var vi mogna för en utflykt till bergen. Vi har hittat en så fin by som heter Galilea Mallorca som vi gärna gör utflykter till. Den ligger strax ovanför Palma bara ca 25 minuters bilfärd upp i bergen. En helt bedårande natur och vilken utsikt där är.

Galilea Mallorca
Galilea Mallorca

 

Galilea Mallorca

Vi hamnade i denna byn för ett år sedan när vi var ute och åkte i bergen. Det är en by där husen klättrar upp på bergen och många har en fantastisk utsikt. Husen ligger rätt utspritt men det verkar vara en sån lugn och skön känsla där. Det är mitt bland bergen och är väldigt storslaget. Verkar vara en del cyklister som hittar hit plus en del vandrare förstås.

Om jag skulle flytta från vårt fina Port de Soller så var det nog hit. Naturen är så vacker men det är en bit till havet förstås…även om man kan se havet långt borta. Lägger in några bilder från Galilea Mallorca

Galilea MallorcaGalilea MallorcaPuigpugentGalilea Mallorca

Matställe i Galilea Mallorca

Vi hittade ett ställe att äta lunch på som hade så otroligt tunna pizzor och var jätte stora. Verandan hade en jätte fin utsikt och det var så lugn och gott där. Trots att det var  mitt i vintern var det en hel del människor där och åt. Satt i solen och njöt. Kolla in den här pizzan ?

Pizza

Värt ett besök i alla fall! Så har ni tid för en utflykt så åk gärna hit och njut en stund.

Shopping

Verkar inte som vi någonsin blir klara med hur vi vill ha det. Idag blev det Bauhaus och komplettera vår lilla loungemöbel där vi bara skulle ha 2 delar men nu är vi uppe i 4. Blev ju väldigt bekvämt och fint måste jag säga. Nu kan bägge ligga och läsa samtidigt ?. Det gäller att knö ordentligt när man har små hyrbilar.

Shopping

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.