Powerwalk-Mallorca, Port de Soller och fyren

Äntligen var jag igång med att börja röra på mig igen. Jag har en favoritsträcka som jag brukar ta en  Powerwalk på. Den är så otroligt häftig och fin. Det är från ena toppen i Port de Soller runt hela stranden och upp till andra toppen. Fram och tillbaka tar den ca 1 timme och 30 minuter.

Powerwalk

På sommaren får man ta den tidigt på morgonen för det blir för varmt annars. Nu på vintern spelar det ingen roll när man går. Det är så många fina vyer att titta på och det känns i benen efteråt. Man behöver inte mössa o vantar ?.Powerwalk

 

Så här såg jag ut igår och så här såg jag ut hemma innan vi åkte, lite skillnad ☺️

Powerwalk

Härligt var det men det blåste ordentligt här igår. Min  powerwalk som är här på Mallorca är lite mer berg. Pt d Soller ligger ju i en dal. Jag tog lite bilder när jag ändå var ute. Fick lite möte på vägen  av några getter!Getter

Mäktig natur vid powerwalk

Här  kommer lite bilder på vad jag såg utmed vägen. Titta på denna bild, här har någon byggt en trappa rakt ner för klippkanten och ner till havet. Är det en badtrappa tro? Vet inte om jag skulle vilja gå ner för den ?

Trappa till havet

Vyerna är fantastiska här utmed bergskanten och vid havet. Här är några vyer på Port de Soller på väg upp till fyren på andra sidan.

Port de Soller
Gamla delen Port de Soller
Torre Picada
Torre Picada

Hav

Det utgår en hel del vandringsleder här ifrån också. Finns vandringsleder som går till Deija som inte ligger så lång bort. Leder utmed bergskanten och havet med så vacker utsikt.

Så här ser fyren ut som finns på min powerwalk!Fyren

Vi avslutade vår powerwalk för denna gång med choklad och mandelkaka. Så var balansen återställd vad det gäller kalorier ? Fika

Tina

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.