5 nya tips lunchrestauranger Mallorca

En så trist  grå dag igen här på västkusten. Promenad? Ja, men lite duggregn i ansiktet och kall blåst. Nä, idag skall jag ge er 5 nya tips på trevliga lunchrestauranger på Mallorca istället. Det är något att se fram emot!

God Jul

5 nya tips på trevliga lunchrestauranger

  1. Golfkrogen Alcanada Länk . Ligger på norra delen och har en så fin utsikt över havet. Ligger så högt och vackert. De har en lunchmeny som är så prisvärd och är så god i en fin miljö. Har varit där flera gånger, men framförallt på helger och deras  helgmenyer. Boka gärna bord innan då det är populärt. Öppet året runt.
  2. Underbar Mallorkinsk liten restaurang som heter Ca Na Toneta Länk i lilla byn Caimari. Syns inte från gatan att det är en restaurang. Så mysigt inne och en jätte trevlig terass på baksidan när det är fint väder. Ekologiskt och närodlat och färdig meny som är så god. Här kan man sitta och njuta några timmar av god mat och miljö. Öppet större delen av året. Boka plats innan, populärt ställe. Har nog varit här 3-4 gånger och nöjd varje gång.
  3. El Mariscal del jamon Länk. Ligger ovanför Plaza Espanya i Palma i ett område som heter Blanquerna. En gågata med flera restauranger. Här har de lunchmeny som är otroligt prisvärt och väldigt mycket mat. En favorit man landat i  flera gånger. Mest spanjorer här, vilket tyder på god mat. 5 nya tipsBild på förrätt senast vi var där….
  4. El Paradiso Länk. Alltså hur fint är det inte att sitta här och titta över havet. Häftigt fin miljö både inne och ute. Fast det är härligt med terassen och utsikten över havet. Ligger strax utanför Palma västerut i Mariventområdet. Italiensk jätte god mat. Lite finare restaurang. Här  kan man sitta och njuta länge av mat och miljö. Har varit här många gånger genom åren, alltid lika bra.
  5. Hotel Portixol Länk. Det här stället är så mysigt! Lite lyxig känsla alldeles vid hamnen i Portixol . Svenskägt design hotell som funnits i många år. Har öppet i princip hela året så man kan välja att sitta ute eller inne. Har alltid ätit gott här. Här finns en hel del svenskar inte så mkt spanjorer ☺️.

Fler tips

Detta var ytterligare 5 nya tips på lunchställen som jag gillar och återkommer till. Du kan hitta mina tidigare tips Här!

Titta på länkarna och välj bara….trevlig lunch!

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.