Vilken vacker vinterdag! Styling klar.

Söndag och vilodag. Jodå lugn start på dagen, vilken vacker vinterdag det blev.   Igår blev det styling för hela slanten. Det tar tid och det är mycket som plockas bort och byts ut osv. Är nöjd med mitt arbete i alla fall. Lördagskvällen blev besök på vår skärgårdsrestaurang där det serverades vitlöksgratinerade skaldjur, mums.

Vacker vinterdag

Det här är så otroligt fint tycker jag, snö och sol. Kanske kanske kan man märka att det börjar bli lite ljusare, i alla fall när solen skiner. Underbart vackert över havet, eller hur? Så kargt och vintrigt men fint tycker jag. Verkligen en vacker vinterdag.Vacker vinterdag

En promenad är ett måste en sådan här dag! Kallt men friskt och härligt.

Stylinglördag

Det tog nästan hela dagen att fixa till lägenheten men det blev bra. Det finns 2 härliga uteplatser till lägenheten med fantastisk utsikt över hela Göteborg. Lägenheten är en taklägenhet med 2 terasser, vilken kanonlägenhet. Jag lägger ut ett par bilder här….resten kommer att synas när lägenheten läggs ut på nätet nästa vecka. Kommer lägga ut länken då.

Titta här vilken mysig terass det blev. Mysig terass

Nu är det ju vinter så allt måste ju in igen och ut när det blir fotografering. Det är ju ett himla meck detta med styling och fotografering och visning mm. Man skall ju försöka leva i sitt hem också. Vi blev färdiga men familjen får ju fixa lite innan fotografering….plocka bort det som behövs i vardagen ?. Ett par bilder till bjuder jag på….blir mer grenar o grönt i vasen, inte blommorna.Styling

En färgglad hörna skadar inte i allt grått ?Styling

Så hoppas vi nu att familjen är nöjda och får sålt sin fina lägenhet! Vad tycker ni verkar det bra?

Efter denna goa start på söndagen kommer vi att avsluta dagen med söndagsmiddag någonstans och bio. Det blir Solsidan, den skall ju vara rolig har jag förstått. Härlig söndagskväll på er!

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.