Blindtarm och en infarkt, eller vad annars?

Ibland undrar jag om man är hypokondriker eller bara orolig när man får riktigt ont. Blindtarm och en infarkt? Man hör så mycket runt sig om sjukdomar, är väl åldern antar jag. När man hör någon bli sjuk så känner man efter lite. I alla fall gör jag det ?. Finns nog en oro att man ska bli sjuk där inne någonstans. Tänker inte på det förrän något händer. Hur känner ni?Blindtarm och en infarkt

 

Blindtarm och en infarkt

Har kommit igång riktigt bra med träningen nu äntligen. Försöker äta mkt grönt och nyttigt också så de extra sommarkilona försvinner snart. I tisdags åt jag kycklingsallad som jag köpt innan jag tränade . På gymmet gick det riktigt bra och jag ökade lite vikter och tog i rätt bra. Formen börjar komma känner jag. Nöjd och taggad att vara igång så somnade jag gott.

Vad händer sen? Vaknar på morgonen med fruktansvärd smärta i magens högra sida. Kunde inte vara uppe och jag som ska  förbereda för vinprovning till fredag. Jag är ju nästan aldrig sjuk så vad i herrans namn är detta? Försökte gå upp och greja men fick lägga mig igen och googla vad är detta? Antagligen blindtarmen! Ont som sjutton hela dan men tänkte avvakta ett dygn innan jag söker läkare (egen ide). Övertygad att nu blir det operation . Åt lite försiktigt och sen på eftermiddagen helt borta ?. Skönt men lite trött och hängig. Som bortblåst, så nej det var något annat, förmodligen dålig kycklingsallad…. alltså ingen blindtarm ?.Tina Mallorca

Vad händer när jag vaknar idag då?  Vänstra armen gör så ont så jag kan inte röra den åt något håll. Gick hela förmiddagen och var nästan övertygad om att det var en hjärtinfarkt. Stämde bra när man googlade. Sambon ville iväg till läkare men jag vill avvakta och fundera lite. Har ju ett hus som skall städas innan fredag! Jag städade med en arm och vilade om vartannat och när jag var klar googlade jag igen. Självklart var det så, hittade på Google, jag hade tagit i för mycket vid mina biceps övningar ?. Någon triggerpunkt drar igång en fruktansvärd värk på utsidan och ner mot armvecket. När man tränat innan och gjort ett uppehåll och  drar igång lite för hårt så händer detta…

Träningsklar

Vila igen!

Tack Google för infon! Förstod direkt att det var min träning i tisdags där jag tänjde lite på gränserna . Skönt att veta men jag har fruktansvärt ont! Alltså ingen blindtarm och en infarkt denna gången. Tack  och lov.

Google

Hur det blir med sömnen vet jag inte då armen är helt öm och gör ont hela tiden. Tagit Alvedon, men hjälper minimalt. Hoppas det inte varar i flera dagar ?. Så ingen gymträning förrän det är ok. Typiskt!

Så sjuk på riktigt är  jag inte men lite eget fixande gjorde mig lite dålig.

Trevlig helg!

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.