Bloggning i varma tider, funkar bra

Här  på västkusten har det varit ovanligt varmt i maj. 30 grader i flera dagar nu. Skönt men varmt. Tur man bor ute vid kusten där det alltid fläktar lite…. Hur fungerar det med bloggning i varma tider då ? Jodå, men man sitter gärna ute på kvällarna så det blir inte varje dag. Blir lite sent ibland….

Varmt

Bloggning i varma tider

Visst blir man lite slö i värmen? Mitt på dagen så gör jag inte så mkt men kommer bra igång på kvällen ?. Vad gör ni på dagen, blir det stranden och bad? Nu är jag lite av en badkruka så än så länge har jag inte badat ?. Så här blir bloggning i varma tider, fötterna på skrivbordet på kvällen ?

Bloggning i varma tider

Det blir lite pyssel och vattning av mina odlingar, fast jag läste igår att det är på gång med vattningsförbud här på Tjörn. Hur går det då med mina fina odlingar? Det växer så det knakar nu, jätte kul. Salladen och broccolin mår finfint, snart dax att skörda

Mina odlingar

Sommarkvällar

Vilka sköna sommarkvällar vi har nu. Igår blev det en tjejkväll med lite vin och småplock. Spontan kväll med tjejsnack om allt möjligt. Vi satt ute till 11 på kvällen med härlig utsikt. Det är ju så gott med ljuset Fin utsikt

Vi tog en promenad (inte så lång) ner till vattnet där de andra badade och jag fick syn på 4 herrar som satt och njöt i kvällssolen bakom en bod. Nu fick de något att titta på ?. Fångade dem på bild

Herrar

Tog även en bild från bryggan vi stod på. Här kan man stå en stund och drömma sig bort. Så otroligt vackert det är med hav. Skärgården är så fin med granithällarna och kargheten. Tröttnar aldrig på detta!Havet

Jag tog en bild kl 1 på natten från min balkong och ser ni det blir inte riktigt mörkt. Härliga sommartider! Lika gott som det är nu lika eländigt är det på vintern. Detta är min årstid i alla fall ? Natten nu

Ha en underbar fredagskväll och helg

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.