Dagarna springer fort nu. Varmt och underbart

Det håller i sig, värmen och det härliga vädret! Något händer med oss, vi blir gladare och fyllda av energi. Njut! Dagarna springer fort nu…. snart är maj borta ?. Vi har bättre väder än Mallorca, det är ju inte klokt men skönt. Titta här vilken underbar kväll och havet ligger helt stilla och bodarna speglar sig i vattnet. Nu är det allt fint här i Sverige. Dagarna springer fort

Dagarna springer fort

Ni tar väl tillvara på  dagarna och kvällarna nu? Vi vet ju hur snabbt det går och hur dagarna springer fort väg. Tycker nog det går lite väl snabbt i trädgården, men bara gilla läget, allt på en gång. Dagarna springer fort

Det är vackert nu!

Gamla SAS kolleger träff i stan

2 gånger per år har vi gamla SAS kolleger en träff på stan och snackar om gamla tider och skrattar åt minnen. Tiden går fort när vi sitter där och tjötar. Det är otroligt uppskattat och kul. Tur det finns de som håller i detta ?. Har blivit en kul tradition som jag inte vill missa.

Fel skoval igår! Åkte till stan och bytte om hos dottern innan träffen. Blev fullständigt felval i skoväg. Så otroligt störd man blir och kan inte tänka på något annat. Vet ni vad jag gjorde? Just det, stack in huvudet på NK och hittade ett par rosa sneakers som var klockrent till mina byxor. Vilken lättnad! Hastigt och lustigt kände jag mig riktigt fin, vad ett par skor kan göra. Ni känner säkert igen er. Visst var dom fina Nya skor

Haha riktigt nöjd blev jag för de passade till min andra outfit jag hade med mig. Nice ?

Nya skor

Träningen går bra!

Till slut fungerade det med träningen i alla fall. Fick med mig stegmätaren från Mallorca och det blir mellan 10000 och 20000 steg om dan ?. Gymmet besöker jag 2 till 3 gånger i veckan och nu äntligen har det börjat bli ett behov. Det tog tid denna gång, men blir starkare för var dag. Trots varmt och fint väder tar jag mig dit. Till och med igår innan träffen tränade jag ?

Träningen går bra

Tina

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.