Bra och dåligt att flytta …

När jag bestämt att sluta jobba så började vi fundera på hur livet skall se ut framöver…var skall vi bo…stan eller skärgården och absolut Mallorca (mest på höst, vinter o vår) men 3 ställen blev för mycket ?

Huset vid skärgården har ju alltid varit mysigt att åka till hela året, på helger o hela sommaren. Om vi behåller det och flyttar dit o bor där och säljer lägenheten och åker till Mallorca när det blir för mörkt….. hmm sagt och gjort vi sålde lgh i våras och flyttade permanent till skärgården ca 1 timme från Göteborg.

Vi brukar flytta ut i juni och hem i september så än så länge ingen skillnad ….eller?

Idag har jag sett både positiva och mindre positiva sidor. Det skall bli spännande och se hur det blir …

Det positiva var att dottern med lille C sovit här ett par nätter så man fått gosa med barnbarn på morgonen och njuta av dem här.

Mindre positivt är att familjen (son,dotter,mamma) bor kvar i stan. Idag körde jag hem dottern och hade sedan bokad egentid för att efter det hjälpa min mamma med hennes köp av en IPhone som skulle fixas till så hon får lite bekvämare liv. Efter det åkte jag hem igen men hamnade i köer så det tog en stund…. hade glömt tiden och att ALLA som jobbar åker den tiden. Jag kan ju åka när som helst!! Ok tänk om gör rätt nästa gång ?

Morgonmys!

Morgonmys

Små och stora fötter som gillar varandra ?

Barnbarn

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.