Promenad – Powerwalk…svårt att komma igång

Jag har bestämt mig för att försöka komma ut på powerwalk helst varje dag…

Efter att ha tränat mkt på gym och powerwalkat en hel del så kom jag ifrån det efter fotoperation och sjukskrivning. Att det skall vara så svårt att komma tillbaka till goda rutiner igen det fattar jag inte ?. Finns alltid ngt att skylla på…tiden, trött, annat som är viktigare, för varmt, regnar ja vad som helst.

Efter nästan ett år utan kontinuerlig träning så har jag nu bestämt att komma tillbaka igen och få bättre kondition och må bättre även i huvudet. Man blir piggare och gladare för så är det man mår väldigt mycket bättre av att röra sig!

Jag började med korta promenader lite då och då och så plötsligt ville jag gå lite längre ? så nu känns det som det blivit lättare och ett behov har kommit tillbaka… Vi får väl se!

Ett litet tips är att lyssna på poddar när man går. Jag har börjat lyssna på Anna Mannheimer och Mia Skäringers pod, de är helt underbart roliga att lyssna på. Det blir dubbel glädje, man får powerwalkat 1 timme o samtidigt skrattat o lyssnat på podden.

Känner mig väldigt glad över att kunna gå runt i denna underbara miljö här vid kusten…salta vindar, härliga hus och havet! Än så länge sommar ? och en del människor ute, får se hur det blir lite längre fram…

Idag tog jag detta kort vid min runda! Ha en god fredagkväll!

Hamn

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.