Deklaration och letande av kvitton, mycket jobb

Alltså nu börjar det närma sig deklaration och vi sålde ju lägenheten förra året i stan. Det var detta med att deklarera en eventuell vinst och leta efter kvitton och dra av. Visst är det spännande med den typen av deklaration? NOT. Jag hade 2 tunga grejer som skulle fixas med, pensionsbeslut och deklaration denna veckan. Bägge är nu avklarade och solen skiner men är svinkallt.

Deklaration lgh

Deklaration

Man sparar kvitton i år i pärmar på det mesta som man vet som är underhåll eller förbättringar. Hur många gör det i flera år och håller koll på allt? Jag är ändå den personen som är väldigt strukturerad med pärmar och allt. Ändå var det ett farligt letande hit och dit innan jag hittat det mesta. Det gäller att komma ihåg allt och få med rätt grejer. Som sagt det tog en solig dag till att få uträknat och koll på deklarationen. Fast det går inte att deklarera förrän nästa vecka såg jag.

Skönt att det är klart också! Nu kan våren  komma och en massa trevligheter. Det finns massa kul grejer framför oss nu. Dottern med familj har köpt ett nytt hus där det skall fixas och planeras en massa. Så himla kul för dem och framförallt för lillen. Nu hade jag förmånen att få vara barnvakt i veckan och vi hade egentid han och jag medans föräldrarna byggde garderober. Så mysigt! Barnbarn

Tiden går snabbt nu och han lär sig att leka själv och sticka iväg på egna små upptäcktsfärder. Det är verkligen mormors älskling.

Barnbarn

Helgen

Ser fram emot en händelserik helg! Lite hemligheter som jag inte får skriva om  ännu ?. Familjeträff och jag skall använda min present jag fick från jobbet när jag slutade….

Skall även besöka ett nytt ställe på söndag och äta brunch. Återkommer om hur det är och om jag kan rekommendera det. Nu är det vara en vecka kvar till Mallorca igen….härligt jag längtar och kommer berätta om fler matställen och bodegas. Mallorca

Trevlig fredagkväll och välkommen helgen!

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.