God Jul till er! Palma de Mallorca, Spanien

En riktig God Jul  önskar jag er här i från Palma de Mallorca. Här är en underbar stämning och mycket folk ute. Vi startade med lite inköp på Ikea,sedan bar det iväg till saluhallen Olivar i Palma. Lång kö till skinkor odyl så det fick bli lite skink och osttallrik i väntan.

God Jul

När den var klar blev det vår tur där vi köpte lite delikatesser till julafton. Saluhall

Så mycket gott att välja på och vilket folkliv?. Det blev lite fina viner också. Lite senare tog vi oss ner till  Born och tittade på folklivet och det spelades trummor och var så mycket folk ute. Vilken stämning. God Jul

Fanns en riktigt trevlig takbar vid Massimo Dutti affären där vi kunde ta ett glas Cava och se på folklivet. Kan rekommendera den baren, verkligen så fin! Härligt att kunna sitta ute och njuta av julatmosfären här. Vi vandrade vidare genom gamla stan och bara tittade och kände hur fint det var överallt. Så många restauranger som är öppna och så många som var ute. Fantastiskt folkliv!

God Jul

Vi tog oss en liten bit ovanför Plaza Espanya och hittade en jätte trevlig restaurang. Den kan jag verkligen rekommendera! De hade en specialmeny med inte mindre än 4 goda förrätter och efter det en varmrätt. Vi tog lite olika där men så gott. Allt avslutades med en tallrik med lite olika efterrätter som alla var mums. Till detta 1 flaska vin och bröd och oliver plus kaffe efteråt. Priset är 27 euro/person för allt detta! Atmosfären var fin och det var mycket spanjorer, populärt och man skall nog boka. Casa Gallega

Jag kommer att göra ett inlägg med tips på goda restauranger lite längre fram. Nu är det julaftonsmorgon och vi skall iväg till marknad. Skall även ringa familj och vi skall fira vår julafton här i Palma. Återkommer med hur dagen blev.

Riktigt God Jul!

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.