Gym och annat kul i vardagslivet….

Det här med träning är ju så viktigt enligt all forskning för alla åldrar och för att förebygga sjukdomar. Jag vet det! Har alltid tränat och kämpar för att få in det i min vardag nu. Det är så svårt att få in detsom rutin varje dag. Gym 3 gånger i veckan och en promenad 4 gånger, hur svårt kan det vara? Ledig är jag ju också men lyckas  prioritera andra saker hela tiden. När jag jobbade var jag jätte duktig på att träna ?. Vad tusan händer….

Gym

Kom igång helt perfekt! Nu har det gått 4 dagar och idag hinner jag inte. Blir ingen  promenad heller…. Titta här så duktig jag var förra veckan 6:e gången på 2 veckor. Nöjd och på väg hem.Gym

Blev promenad igår kväll vid halv 8 för jag fick dåligt samvete. Min stegmätare blev kvar på Mallorca ? så den har jag inte heller. Måste ta med den när jag åker ner nästa gång. Det är en morot och man håller lite koll.

Den där tröskeln man skall över innan det blir ett behov den är hög ibland. Blir trött på mitt beteende just nu. Vet att det är skönt och man mår bättre… Hur lyckas ni komma på banan igen, eller är ni av samma sort som jag?

Annat kul

Istället för träning igår så tog vi en tur till Göteborg och lunchade ihop med dottern och familj. Mycket trevligare vill jag påstå. Denna gång blev det Hovås kallbadhus. God mat men servicen var inte den bästa..glömde 2 av våra beställningar trots att det inte var fullt. Utsikten fin men vädret skit ? Utsikt

Idag skiner solen

Idag blir det vinprovning nere på Särö, en av provarna har flyttat dit så spännande att få se deras nya hem och vad blir det för spännande viner och mat ikväll? Ser fram mot dessa kvällar ?. En av provarna har blivit mormor i veckan också så det blir massor att prata om.

Tror jag sticker neråt stan snart så kan jag hälsa på dottern och gullungen i Hovås innan vinprovningen. Idag blir det nercabbat i det härliga vädret! Får ta alla chanser, det är härligt! Nercabbat

Tina

2 svar på ”Gym och annat kul i vardagslivet….”

  1. Jag är precis som dig, lite av en perodare.
    För tillfället har jag all tid i världen men det finns ju så mycket kul att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.