Längtan till Mallorca och längtan hem.

Har funderat lite på hur man fungerar när man har 2 hem. När jag är i Sverige så har jag alltid en längtan till Mallorca. När jag är på Mallorca har jag alltid lite längtan hem till framförallt barnbarnen. Älskar tiden när de är så små och man får följa dem de första åren. När dottern behöver hjälp med vab och man sitter på Mallorca. När mörkret lägger sig i Sverige och man längtar till ljuset. Kanske det är det som driver mig framåt att man alltid vill någonstans. Resandet i sig är kul. Gillar verkligen att resa! Kanske lite rastlöshet när man har  varit ett tag på ett ställe ?

Längtan till Mallorca

Längtan till Mallorca

Älskar denna bilden ovan, det är mycket det jag längtar till. Färgerna på blommorna, himlen och naturen. Väldigt olikt Sverige. Längtan till Mallorca blir extra stor på hösten och vintern med längre och ljusare dagar. Varmare och enklare liv på många sätt.

Efter några dagar på Mallorca med intryck och möten med vänner så är det dax att åka hem till Sverige igen. Min sista dag i lilla trädgården kom den här kompisen och åt precis ovanför huvudet på oss. De går vilt runt om på Mallorca. Längtan till Mallorca

Middag utomhus på kvällen när det är ljummet, frukost i solen  och en glass i folkvimmel nere i Port de Soller. En bok eller bloggande i  hängmattan eller bara sitta och titta o fundera med vår fina utsikt över bergen, det är Mallorca för mig. Promenaderna i naturen och i Palma älskar jag.

Sista kvällen

Längtan till Sverige

Familjen finns i Sverige, mina söta barnbarn. Mitt hus ute i skärgården, närheten till havet och plockandet i trädgården. Vänner, vinprovningsgänget och mysiga middagar i Sverige. Ja det finns alltid en längtan på något sätt.

Njuter av sista dagarna för denna gång men kommer snart tillbaka igen, när det blivit lite för kallt och mörkt i Sverige.

Längtan till Mallorca

Nu blir det vab och kärlek med lilleman några dagar.

Älskade barnbarn

Skördetider och höstfix samt middagar med vänner och lite annat finns i kalendern …

Hejdå Mallorca!

Hej Sverige!

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.