Lilla jul avklarade! Grey grey grey! Mallorca!

Det är inte sant, eller jo det är fortfarande grey grey grey! Inte nog med gråhet och regn nu är det dimma också ?. Hur hanterar ni andra denna trista vinter som bara är grå? Pysslar ni inne? Läser ni eller vad? Det kan inte bara vara jag som tycker det är så tråkigt och inte har lust till något? Tur att man har lite lilla jul!

Lilla jul

Lite bättre humör idag trots allt. Nu har vi haft lilla jul med alla i familjen. Så nu är det fix och liite packning såå drar vi snart ??. Julstämning har vi haft inne trots grey grey grey. Lilla jul

Lägger in en bild på mina 3 älsklingar som jag har kramat och pussat på och haft lilla jul med. Alla barnbarn

Mallorca vintertid, Palma och Port de Soller

Vi kommer att vara på Mallorca några veckor nu. Vintertid på Mallorca kanske ni tänker? Ja det finns mycket att göra och se även vintertid. Inte lika mycket turister. En del byar har stängt ner en del restauranger. En del hotell har stängt.  Mallorca är lugnt och trevligt och genuint på vintern. Vädret är helt ok för det mesta mellan 12-20 grader ca. Nätterna är kallare förstås. Solen går upp vid 8 på morgonen och ner ca 17.30 nu. En hel del mer ljusa timmar än här!!

Vi kommer att vara både i Port de Soller och Palma. Palma är fantastiskt trevligt på vintern med julmarknader, julbelysningar och mysiga kaféer etc. Är inte så förtjust att vara inne i Palma på sommaren med värmen och alla turister, men på vintern är det hur mysigt som helst. Då kan Port de Soller vara lite tyst med flera restauranger stängda osv. Vi skall testa storstaden också denna vintern i alla fall.

Port de Soller
Port de Soller

Ni som är intresserade av hur det är att ha boende och leva längre perioder på Mallorca följ mig på min blogg för jag kommer berätta om våra favoritställen och nya vi hittar. Från och med helgen skall jag uppdatera med vad vi gör. Häng på!

Tina

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.