Trist och inget ljus idag! Vill bort nu snart.

Kan det bli mer trist och grått ute än vad det är idag? Alltså jag får panik när det inte ens blir  ljust alls idag. I morse när jag vaknade trodde jag det var jätte tidigt men kl var redan 9 och det var gråmörkt ute. Man vill ju bara inte stiga upp ur sängen. Det här är det värsta jag vet! Igår så fint och idag så grått. Min altan i morse får visa vad jag tycker om detta Trist

Trist och grått

Har alltid haft problem med mörkret på vintern och även denna gråtristhet när inte ljuset kommer alls. Vet inte hur ni andra känner? Det påverkar mig enormt mycket, både humör och energi bara dör. Vill ligga kvar i sängen och inte göra något alls. All lust bara försvinner…..

Har förberett de sista julklapparna som skall lämnas i morgon men annars vet jag inte vad jag vill. Ut och promenera känner jag inte för, usch ta bort dessa gråa dagar. Efter några timmar såg min altan ut så här, inte särskilt uppmuntrande, många nyanser av grått kan man säga med regn också? Trist

Tur man har andra glädjeämnen en sådan här dag. Man blir ju glad när man Facetimar med denna lille godingen och humöret åker upp. Imorgon blir det Babymys igen.

FaceTime

När jag jobbade funkade det lite bättre med detta regntunga grå väder då man hade fullt upp. Har alltid varit på det klara med att när  jag slutar jobba tänker jag inte tillbringa så mkt tid i detta mörker om jag inte behöver. Älskar vår och sommar i Sverige men avskyr vintern och ibland hösten.

Har haft en plan att jag vill tillbringa min tid runt Medelhavet på vintrar så fort jag får tillfälle. Ljuset tilltalar mig och längre dagar. Känner att hela jag blir gladare och mår bättre. Med prioriteringar har vi gjort så det blivit en möjlighet och det känns så bra. Så nu är det bara några dagar kvar så är vi nere i ljuset igen och jag skall försöka hålla mig vaken och ok de här sista dagarna. Längtar till detta idag!

Palmer

Tina

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.