Tredje advent! Fin vinterdag vid kusten. Boule!

Boule blev överraskningen igår kväll med mamma. En boule kväll. Vilken fantastisk vinterdag vi har idag. Helt stilla och sol och några minusgrader! Tog en promenad och bara njöt av den vackra vinterdagen. Isen börjar lägga sig här ute vid kusten nu. Kanske tillfälligt men i alla fall. Titta vad fint och lugnt och isen på gång.

Vinterdag

Havet är så föränderligt hela tiden, ena dagen jättevågor och nästa kav lugnt. Vackert var det idag i alla fall. Tog mig upp på en höjd och tog en bild över utsikten, så fint idag. Man kan inte se sig mätt på naturen här ?.Vinterdag

Mammas boule överraskning!

Vi hade en riktigt trevlig kväll igår med mamma. Hon anade inget men vi tog henne till en Boulebar ?. Mamma spelar en hel del boule i Spanien så vi tänkte utmana henne. Det blev så lyckat. Först blev det lite barhäng med ett glas bubbel.

Bubbel i baren

Där inväntade vi resten av familjen (mina barn). Så kul jag fick en bild på 3 generationer i baren! Jag och mamma och dotter. Finns det någon likhet?

Family

Sedan blev det tävling på allvar, alla gav järnet. Titta bara på min stil…herregud!Boule

Efter spelet god middag och mamma fick paket. Hon blev märkbart rörd och vi hade en riktigt trevlig kväll. Kul med kombon aktivitet och mat där alla verkligen kan vara med.

Nu är det bara en lilla jul till med de lite större barnbarnen i veckan, sedan bär det av till Mallorca. Måste ändå säga att det är så härligt att få umgås med var och en under lite lugnare små kalas och ha tid för varandra. Tid att prata och inte bara flänga runt med mat och annat planerande som hör julafton till.

Vi har gjort det på vårt vis och det passar oss och absolut att vi har julstämning  och umgänge ändå, fast utan stress.

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.