Mammas dag, 16 december och lördag!

Lördag, snön yr och mitten på december. Har läst om halkvarningar hela morgonen på E6, inte kul. Vi skall till Göteborg och fira min mammas dag idag. Det gäller att ta tid på sig och ta det lugnt. Känns rätt avstressande och skönt, då vi inte har en massa krav på oss som jag skrev innan.

mammas dag

Amaryllisarna har börjat blomma och de är så fina, kul att vi fick se dem innan vi åker iväg ?. Mina julstjärnor är också fina än så länge. Bladen brukar ju försvinna när de kommer in i varma rum. Vackert med de röda blommorna.

Julblomma

Igår åt vi en riktigt god sallad med allt möjligt gott i som kyckling, salami, melon, paprika osv. Om ni inte prövat så är melon otroligt gott i sallad. Titta här så fin den blev! Lite riven parmesan på också och lite gott vin.FredagssalladGod sallad

Lugn och härlig fredagskväll som avslutades med ett avsnitt av ” Vår tid är nu”.

Mammas dag

Idag är det mammas dag. Mamma fyller år och vi skall ut och fira henne ikväll. Detta är mammas första födelsedag själv efter att pappa gick bort i våras ?. De hade varit ihop i 65 år. Lång tid, det är inte lätt att bli ensam efter så lång tid. Känns nog väldigt ensamt just en sådan här dag, så därför skall vi överraska henne lite idag. Vi hämtar henne vid 5, sedan vet hon inget mer. Det blir i alla fall mina barn med respektive plus min sambo och jag och lilla mamma. Jag uppdaterar bloggen imorgon med vad vi gjorde och hur det gick. Kan inte avslöja ngt då hon antagligen läser här ?.

Får se vilken outfit det blir idag då?

Mina nya brallor från Zara ihop med mockaboots och en ljus topp, frågan är om jag skall ta skinnjackan till? Vad tycker ni, blir detta fint? Dagens outfit

Tina

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.