Mallorcabag! Gillar skarpt mitt fynd idag.

Vilken underbar dag det har varit idag. 22 grader o strålande sol. Hittade äntligen min Mallorcabag! Det har känts som sommar i 3 dagar nu, härligt.

Mallorcabag

Jag kallar den för det men den finns väl över hela Spanien. Ni vet sådan där bastväska med skinnkant och skinnhandtag. Perfekt till stranden eller på utflykt. Kanske när man skall handla lite lagom med mat också. Har kollat på dessa väskor i flera år men aldrig riktigt hittat det jag vill ha. Så hängde den bara där utanför en affär här i Port de Soller ?. Min väska! Mallorcabag

Jag är jätte dålig på att shoppa, vänder och vrider och tröttnar jätte fort på att gå i affärer. Så när jag hittar något jag gillar direkt så shoppar jag ?. Titta här vad  fin den blir till mina mockaboots…..så nöjd

Mallorcabag

Vilken energi man får när solen skiner. Nu när baksidan (pation) är städad och fixad så gick jag på köket och skåpen och lite garderober idag. Rensade och slängde lite gamla skor  och annat som inte använts på ett tag. Skön känsla när man är klar. Lite dammsugning och plock så blev det hur fint som helst.

Sen det bästa av allt när jag var klar så blev del solstol i bikini en stund, god känsla och fick även läst lite bok. Bikini i februari, inte illa. Fick  bli eftermiddagssol som inte är så stark.

Tog en sväng till Soller med bilen för att handla lite mat och man ser hur naturen bara  spricker upp med nya blommor. Går fort när värmen kommer och solen skiner. Titta vilken vacker färg denna blomman har. Blommor

Jag måste ta mig en promenad igen snart och titta på allt som händer här. Titta här vilken underbar hönsgård, här vill  jag köpa mina ägg. Lyckliga hönor, eller hur? Gå där och picka under apelsinträden….Hönor

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.