Mallorcaliv dag 5! Shopping och regn.

Redan fredag! Mallorcaliv dag 5. Nu har det blivit riktigt väderomslag, kallare och regn. Imorse var det faktiskt lite snö på topparna av bergen igen. Snacka om skillnad dag för dag. Det har regnat ordentligt här inatt och nästan hela dagen. Idag blir det innepyssel med blogg och annat 😊.

Mallorcaliv dag 5

Stack iväg till ett köpcenter under tak i Palma igår em innan regnet kom. Titta här så det såg ut mot bergen. Mallorcaliv dag 5

Köpcentret heter Porti Pi Länk. Stort och finns massor av affärer. Fast det var Zara jag var lite nyfiken på 😊. Verkar vara slutköret  på rean nu och de börjar plocka fram lite nytt. Om någon vecka finns det nog massa fina grejer…. Jag hittade faktiskt 2 toppar vita med svart på så här ser de ut.

SkjortaLite storskjorta med moderna revärer på armarna, coolt till svarta byxor.

ChanelinspireradLite Chanelinspirerad snygg till svart skinnkjol eller byxor. Me like 👍.

Ja det blev något i alla fall. Gör nog nytt besök om någon vecka!

Har ju bott i Soller ca 15 år på semester osv och vi har ju haft en betaltunnel hit i alla år. Har varit mycket snack att kommunen skall ta över den och den skulle bli gratis. Det hade ju varit kanon, kostar ca 5 euro varje gång man passerar en väg. Där har vi lagt en hel del pengar genom åren! Till slut nu i slutet på december så blev det klart. Det är gratis att åka till Soller i tunneln!! Alla betalningsbåsen är borta….TunnelTunnelTunneln är ganska lång men så himla bra. Frågan är om det kommer ännu mer turister hit nu??

Resten av dagen blir det fortsatt innedag. Har inte kommit igång med någon bok ännu så det kanske är en god idé. Läste mycket förr men det har tyvärr blivit mindre av det de sista åren pga av stress och mkt jobb. Det är starten att börja en ny bok som är lite svår, sedan är man igång. Blir perfekt att börja en ny bok idag och invänta bättre väder.

Mallorcaliv dag 5
Mallorcaliv dag 5

 

Det är lovat sol imorgon!

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.