Mallorcaliv dag 4! Moon is big. Galen

Hur många är mångalna och beroende av om det är fullmåne eller inte? Inatt var det verkligen fullmåne och självklart gick det inte att somna. Har alltid haft problem med det. Ligger i släkten tydligen…. Så Mallorcaliv dag blir en lite tröttare Tina. Var uppe halv 3 inatt och lite kusligt var det när både framsidan och baksidan lystes upp av månen i ett skumt blåaktigt sken.

Mallorcaliv dag 4

Det blev en promenad ner till byn igår em och det var en varm, behaglig och lugn stämning där nere. Satt lite folk på uteserveringar och tog det lugnt i solen. Faktiskt en hel del ställen som hade öppet. Titta vilken slapp skön dag när folk går utmed stranden och någon har rullat upp byxorna. Gott och bada fötterna kanske? Jag testade inte ? Mallorcaliv dag 2Några låg på stranden och bara chillade. Så lugnt och skönt.

Nu har hantverkarna hur mycket som helst att göra, det borras och bankas både på hotell och restauranger. Det fixas inför kommande säsong kan jag tänka mig. Känns som det går bra för Mallorca nu. Mallorcaliv dag 4

Jag gillar verkligen att strosa runt här  nere i byn när det inte är säsong, lite lojt och gott. Titta vilken härlig miljö här är….Mallorcaliv dag 4Gillar de sandfärgade stenhusen som finns på denna delen av Mallorca.

Självklart unnade jag mig glass som är gjord här också, en riktig sommardag!Glass

Stegmätaren hänger med och målet är åtminstone 10000 steg varje dag. Igår blev det 16000 steg, ganska nöjd.

Månen sken verkligen inatt och så här  såg den ut vid halv 3 inatt.Moon

Somnade till slut och vaknade lite sent idag. Är ingen direkt morgonmänniska så det blev en lång o lugn frukost och morgon. Regnet har inte kommit än så frulle  utomhus även idag ?.

Nu börjar molnen rulla in över bergen så tänkte sticka iväg till köpcenter och kolla nyheter på bland annat Zara….blir en trevlig eftermiddag.

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.