Mallorcaliv dag 7-8! 1 vecka redan.

Måndag morgon och har redan varit här 1 vecka. Alltså Mallorcaliv dag 7-8. Det går undan med tiden här. Hade nog planerat innan att jag skulle iväg på mer utflykter, men tar det lugnt och tycker jag har oceaner av tid ☺️. De var lite det som var meningen att jag skulle varva ner och det lyckas fakiskt.

Mallorcaliv dag 7-8

Söndag igår och faktiskt sol på förmiddagen, lång frukost igen. Börjar verkligen kännas lyxigt att få ta tiden och bara vara och njuta av stunden. Morgonens höjdpunkt varje morgon är när FaceTime ringer upp och väcker mig och denna härliga unge ler mot mig. Älskade barnbarn. Barnbarn

Tekniken är fantastisk att man kan skoja och snacka och följa lillen även på avstånd . Klart man vill kramas och pussas men det får bli senare. Känner mig rätt  priviligerad just nu.

Barnbarn

Söndag em blev det regn och plock inne. Kvällen åkte jag till flygplatsen och hämtade min sambo ? som kom ner för att stanna några dagar. Han skall jobba härifrån. Funkar ju också alldeles utmärkt med teknologin idag. Blir gott med lite sällskap på kvällarna och någon att äta middag med ?.

Hittade ett så charmigt hotell häromdagen som jag egentligen inte har tittat på förut. Titta så himla genuint mallorkinskt och vackert det är. Mallorcaliv dag 7-8Det ligger i Port de Soller och jag googlade och såg att de har öppet nu så vi tänkte gå dit och äta en kväll. Återkommer med hur det var. Ser i alla fall mysigt ut.

Som jag skrivit tidigare så är det en hel del konstverk lite överallt här på Mallorca och detta hittade jag nere i hamnen. Vet inte riktigt vad jag tycker om den men sticker ut lite, eller hur?

Konstverk
Konstverk

Ja, livet är lugnare utan en massa måsten utan man tar sig  tid för att göra det man vill själv. Hitta, stanna upp och faktiskt se det fina runt omkring. Mindfulness kanske! Välbehövligt och härligt. Kan rekommenderas för stressiga själar.

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.