Min styling ute på Hemnet. Snyggt!

Då har lägenheten med min styling kommit ut på Hemnet. Det är alltid lite spännande och se hur bilderna blev. Det är ju en fotograf som kommer och fixar de fina bilderna. Jag är nöjd med hur det blev!

Min styling

Min styling

För er som är intresserade av hur det blev och vill titta på den fina lägenheten så  kommer länken på Hemnet här. Länk

Den är så fin högst upp och utsikt över hela Göteborg och med 2 jätte fina terasser. Men som sagt kolla länken, så ser ni samtigt hur det blev. Tycker det är jätte roligt att hålla på med inredning. Färger och matcha osv.

Kan inte annat än skratta när man städar och torkar och hittar detta BarnbarnMitt äldsta barnbarn har hittat en penna när hon har varit här någon gång när hon var liten. Kunde nog inte låta bli att skriva sitt namn på fönsterbrädan i smyg. Roligt minne man har från henne i alla fall. Undrar när hon fick till det??

Lördag och en skön dag med strålande solsken hela förmiddagen. När man då till slut har städat och fixat hela dagen så självklart blev det mulet och regn när vi eventuellt skulle ta en promenad. Fortsätter väl då och pysslar lite….

Nu måste jag säga att jag längtar ner till Mallorca igen och våren som verkar ha kommit igång där nere. Mandelblommning i full gång och massa gula och vita blommor som kommer upp ur marken. Så härligt med en massa färger igen istället för dessa beiga och gråa nyanser här hemma fortfarande. Snart är jag på  gång igen ner och skall stanna hela 5 veckor. Börjar själv i alla fall så får vi se när någon kommer ner och gör mig sällskap ?. Mallorca

Visst ser det lite lockande ut? Detta fotot tog jag i julas när vi var nere.

 

Ha en underbar helg!

Tina

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.