Mina 2 ljuvliga liv, Mallorca och svenska västkusten

Vår bästa tid är nu ? eller vad säger ni? Juni månad med vår fantastiska natur och ljuset, älskar värmen och långa sköna dagar, alltså mina 2 ljuvliga liv. Vi svenskar liksom tinar upp. Jag vill göra allt nu, och gör det nog också. Njuter av allt nu innan vi strax åker tillbaka till Mallorca.

Mina 2 ljuvliga liv
Mina 2 ljuvliga liv

Mina 2 ljuvliga liv, Mallorca och västkusten

Juni är en härlig månad, sommaren är här och naturen fullständigt spricker ut med så många färger och dessa långa sköna dagar. Lusten att göra allt finns och planeringen för allt möjligt är på gång….

Sommartider
Sommartider

Väldigt snart är det dax att åka till Mallorca och få den sommaren till livs med allt vi planerat in där. Fast först lever jag 1 av mina 2 ljuvliga liv på svenska västkusten när den är som bäst. Båtlivet är något jag uppskattar otroligt och vi har hunnit med några turer redan.

Mina 2 ljuvliga liv
Havet och Marstrand

Marstrand är ett favoritmål och för någon vecka sedan var det helt tomt men häromdagen var det fullt av folk i det sköna vädret. Sommaren är här! Bara cruisa runt och njuta av vår vackra skärgård är som balsam för själen.

Marstrand
Marstrand

Alla uteserveringar som öppnat och  som ligger precis vid havet har varit välbesökta denna helgen och även  vi fick en mysig fredagskväll alldeles vid vattnet. Räksmörgås och ett glas vitt var ju inte helt fel. Det här stället heter Skärgårn

Mina 2 ljuvliga liv
Mysig kväll

Har blivit en del promenader, försöker att hålla 10000 steg per dag och måste ändå säga att jag lyckas bra. Snittet är ca 14000 steg per dag. Lusten att träna  är också tillbaka och har faktiskt varit på gymmet 3 ggr i veckan i nästan 6 veckor nu.

Promenader
Promenader

Mallorca livet blir lite annorlunda

I veckan som kommer byter vi ut fina Sverige mot fina Mallorca och lever vårt andra ljuvliga liv för några veckor. Umgänge, bad, utflykter, luncher och lite lata dagar. Det blir så i värmen och tyvärr blir det inte lika mycket träning och promenader heller. Det blir att börja om när vi är hemma här igen och så hoppas vi det fungerar då också …

Mina 2 ljuvliga liv
Port de Soller

Tina

2 svar på ”Mina 2 ljuvliga liv, Mallorca och svenska västkusten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.