Palma shopping heldag! Bra shopping.

När jag verkligen skall/vill shoppa så måste jag vara på speciellt shopping humör och ha massor av energi. Det fick jag igår. Var alltså ute hela dagen och letade efter ngt nytt i klädväg och även lite inredning. Lunchen blev en sallad i solen. Så nöjd och vilken dag! Palma shopping hela dagen.

Palma shopping

Började med kläder som tar mest energi. Provade och hittade faktiskt lite snyggt ?. Affärerna ör verkligen fyllda nu med massa nytt. Har hänt mycket på en vecka. Vad gillar ni denna orange tröja och jeansen? Palma shopping

Har ett par vintage Diorskor som är blå med orange band, blir snyggt ihop till våren. Kul att orange är tillbaka. Jag är barnsligt förtjust i orange, det lyser upp och är lite kaxigt. Det blev detta i alla fall. Hittade även en topp som var fin tycker jag

Palma shoppingNöjd så!

Jag kan verkligen rekommendera Zara när ni är i Spanien, billigare än hemma och även lite annat sortiment. Kvaliteten är sådär, men fina grejer tycker jag. Hittat mkt fint där de senaste åren. Favorishoppingstället just nu. Hittade också en present till äldsta barnbarnet som fyller år snart. Kolla in deras barnkläder, riktigt gulliga och tuffa.

Efter en paus och ladda energi  blev det nya köpcentret utanför Palma som heter FANLigger inte långt från flygplatsen. Där ville jag kolla in lite inredning. Letar matta, byrå och soffbord. Ingen panik men håller ögonen öppna…. Tänkte besöka H&M home och Jysk som finns där. Hittade matta till gästrummet på H&M som blev jätte bra, eller hur?Palma shopping

På Jysk hittade jag en byrå som jag verkligen vill ha. Eftersom jag är själv just nu så får det vänta tills vi åker ner i påsk igen så jag får hjälp med bärandet och eventuellt byggandet. Letat efter en grå och den stod där blir kanon.Palma shopping

Så nöjd med dagen men nu blir det nog ingen mer shopping denna gång.

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.