Rent hus och tips hur man kan göra

Rent hus och tips hur jag gjorde när det var hur stressigt som helst. Ni vet känslan när det hopar sig med skördetid, bakning, höstgöromål plus en massa åtaganden man skaffat sig. Tiden räcker inte till och man ser hemma att det blir smutsigare, rörigare och grejer överallt för att inte tala om hur fönstren ser ut. Fönstren är ett eget kapitel i ett gammalt hus med gamla fönster, med havssalt och annat efter allt blåsande, man blir lite galen och stressad när man ser eländet. Jag hatar när jag inte har ordning och det rasar runt mig. Plötsligt hade jag lösningen för min tid och min stress nu, just det, hjälp av ett städbolag  som jag ramlade på och som jag bara vill tipsa om. Theresas städ

Snart rent
Snart rent!

Rent hus och tips

Man vill ju gärna hinna allt och göra allt själv men ibland måste man faktiskt ta hjälp när man inte hinner och inte mår bra av det. Sagt och gjort, Theresas städ som finns i Göteborg men städar lite utanför också var en riktig fullträff. Så här såg de ut som kom hem till mig och gjorde min dag.

Rent hus och tips
2 som gjorde min dag

Theresa och hennes man kom och gjorde en storstäd med fönsterputs! Från att jag blev stressad av att inte hinna med just nu, så slutade dagen med ett skinande rent hem och 2 härliga lättsamma människor som gjorde min dag.

Rent hus och tips
Ugnen blev som ny

Allt det där man ska fixa som ugnen (efter allt bakande), tvätta de eländigt smutsiga fönstren och allt det andra som retar en, men som skjuts upp, känns det igen? Varför ska man vara så duktig när det finns firmor som håller bra priser och Rut avdrag på det som gör det snabbare och bättre. Det var inte sista gången.

Rent hus och tips
Nu blir det rent

Mitt tips på duktig städfirma Göteborg

Det är inte lätt om man vill ha hjälp och inte vet vart man ska vända sig. Fick rekommendation och är supernöjd med både jobbet och priset ?. Ett tips bara! Kolla deras rating på hemsidan ?
Åkte och köpte mig en blomma som jag satte på bordet i mitt nystädade hem och all stress var borta och det kändes kanon.

Nystädat
Rent hus
Det skiner
Det skiner

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.