Sjukstuga och sommartider har vi nu.

Jag nämnde att det skulle bli sjukstuga här hemma nu. Sjukstuga och sommartider idag. Det har det verkligen blivit. Stackars sambo som har ont och inte kan göra särskilt mycket mer än ligga och vila. Lite rehab ett par gånger om dagen men annars är det väldigt begränsat. En man som alltid har något på gång måste ligga ner och ta det lugnt. Filmer, böcker och sova. Lite snack i telefon med kompisar. Ja det frestar nog på. Sjukstuga och sommartider

Äntligen fick vi lite värme och sol! Fick ut honom på altanen i solen idag. Mycket härligare än ligga inne.

Sjukstuga och sommartider

Man inser hur mycket jobb det är när man är ensam om att göra  ALLT plus att se till att han får mat och hämta prylar, vatten och jag vet inte allt ?. Man är liksom van att man handlar ihop och man får hjälp med tunga grejer och så men inte just nu. Lite stressigt har det allt varit de här dagarna men det blir säkert bättre med tiden ?. Klart man hjälper till! Hur tusan klarar ensamma människor av att sköta saker efter en operation. Släkt och vänner kanske…..

Äntligen idag fick jag ut och gräva lite i rabatterna. Så fort det blir lite värme så händer det saker, fast tycker nog att ogräset hinner först. Rabarbern är i alla fall på gång och även  persiljan. En del bärbuskar börjar få lite blad också….så jäkla kul. Jag älskar att kunna vara utomhus och pilla med lite av varje.

RabarberPersilja

 

Man blir så glad för det lilla med tanke på hur mycket som blommade och växte på Mallorca när vi var där i mars. Det skiljer säkert minst 3 månader. Tanken var att åka ner i sommar  nästa gång pga av operationen, men kunde inte hålla mig så det blir några dagar i maj för mig. Måste ju kolla mina växter  ?.

Mallorca
Mallorca

Tina

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.