Gymkort inhandlat! Utan el halva dagen….

Jag fattar inte varför det är så förbannat svårt att komma igång med träningen igen? Promenader går fint men gymmet…. Nu är i alla fall gymkort inhandlat, äntligen tog jag mig i kragen. Nu gäller det bara att sätta igång också.

Gymkort inhandlat

Har skyllt på att jag är på Mallorca eller inte har tid just nu. Fast nu är jag hemma 1 månad så ett månadskort startar jag med. Finns ett gym ett par hundra meter bort så det är ju kanon. Köpte det i måndags och var o tränade i onsdags plus igår. Så himla gott! Känner idag sådan där lite gottont i vissa muskler. 3 gånger i veckan måste jag bara ta mig dit. Har tränat rätt mycket hela mitt vuxna liv men opererade tån för 2 år sedan. Rehab var rätt  lång och det har varit svårt att komma igång igen. Flytt och annat att skylla på också ?.

Gymkort inhandlat

Nu kör jag !

Utan el en halv dag

Imorse när vi vaknade så var vi utan el. Alltså från kl 06.00 och ända fram till 14.00. Så handikappad man blir. Verkade som hela Tjörn var utan. Vi är ju grymt beroende av el med det mesta. Första tanken var, då blir det inget kaffe till frukost ?. Sedan kom jag på att jo det blir det visst det för vi har en gammal vedspis. På med den och det blev både kaffe och ägg. Vilken tur! Vedspis

Så otroligt tyst det var i hela samhället när elen inte fungerade. Lite kusligt tyst men härligt också. Jaha vad skall man hitta på nu då?

Tog bilen till Blomsterlandet och inhandlade lite mer till trädgården. Lite jord och gödsel och ett par kragpallar. Tungt men det löste sig ändå. Bra träning ?.  Hela bagageluckan var full så nu har jag att göra i veckan. Blomsterlandet

Ser att många har kragpallar så tänkte testa att odla lite sallad odyl i dem. Nu är det på plats, men startar nog jobbet en annan dag…..

Tog en go promenad istället och visst är det vackert med havet. Skiftar hela tiden och idag var det ljust men naturen är fortsatt brun….Havsbandet

Dax att jaga upp sjuklingen för sin dagliga träning ?.

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.