Bilbesiktning,utflykt och lunch vid havet.

Idag blev det bilbesiktning på min lilla cabbe. 1 gång om året gäller nu. Allt under kontroll och den blev godkänd. Utflykt igår till Skärhamn och lite lunch, tyvärr inomhus. Det blåser, regnar och viner här ute vid kusten sen ett par dagar. Svinkallt!

Bilbesiktning

Vet inte vad det är med mig men jag har så fruktansvärt svårt att hitta till olika ställen. Har varit på denna bilbesiktning flera gånger men kör alltid fel 🙁. Självklart var jag på parallellgatan, tur att Google Maps finns. Det är ju helt sjukt att man inte kan komma ihåg från ett år till ett annat. Nåväl besiktningen gick utmärkt. Jag hade bara kört min bil 300 mil på ett år trots att vi flyttat ut till landet. Använder nog sambons bil mest då, står ytterst 😄.

Bilbesiktning

Varför måste dessa byggnader vara så fula?? Är era besiktningar lika fula? Känns som fullständigt nerslitna baracker och så trista. Tråkigt att jobba i så tråkiga hus, eller? Måste ändå säga att de som jobbar på bilprovningen alltid är väldigt trevliga och serviceminded.

Lunch i Skärhamn

Igår var jag ute och luftade sjuklingen med en liten åktur. Det går framåt, men för långsamt enligt honom…. Måste ju få se ngt annat än TV och soffan. Tog oss faktiskt till en lunchrestaurang Port Sud bra lunchmat vid kajkanten. Offseason och bra priser nu. Höjs när badgästerna invaderar kusten. Inget fel på utsikten men vädret…. Bättre i somrasLunch

Självklart fick vi sitta inomhus, men gott och komma iväg en liten stund.Port Sud

Underbart, en kompis här ute fyllde år igår, så jag fick iväg ett sms och vips så blev vi bjudna på kaffe. Liite svårt med sjuklingen att dra iväg igen. Vad händer då när jag tackade nej, jo kompisen kom hem till oss efter hans gästerna lämnat med tårta och allt. Kvällen avslutades alltså med chokladtårta och lite umgänge med födelsedagsbarnet 😊.

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.