Sommartider hej hej! Hoppas alla njuter….

Det är nu man kan gå runt och nynna på sommartider hej hej, eller hur? Alla måste verkligen njuta nu. Klart att de som jobbar inte kan ta tillvara på vårt härliga väder, men vi har ju sköna kvällar också. Känner mig otroligt priviligerad  att kunna vara ledig och njuta av sommaren nu.

Sommartider hej hej

Sommartider hej hej

Det är fantastiskt detta majväder, man fattar inte. Vilken underbar värme och jag är ute hela tiden och grejar. Denna vår har jag haft lust och tid att fixa med blommor, så vi får se hur det artar sig. Vi har även  gett oss på den mossiga lilla gräsmattan 😂 får se om vi lyckas….

Ja lusten finns att göra ALLT nu! Vi gillar att åka vår lilla båt och passar på så snart vi har möjlighet. Söndagseftermiddagen blev det en otrolig tur över Marstrandsfjorden som var helt stilla, nästan inte en krusning. Det är verkligen inte vanligt. Det var studentbal på gång i Socitetshuset, annars låg det några båtar på gästbryggorna. Värdshuset hade öppet såg vi.

Det är så himla härligt att bara cruisa runt på havet och njuta av doften och naturen. Vi åker gärna bara ut och kör runt någon timme…. titta här så vackert det är. Får passa på nu.

Sommartider hej hej

Vardagsliv hemma

Har en soffa från IKEA, bäddsoffa som är vit som med åren blivit gul och fläckig. Idag äntligen fick jag lust att klä av den och tvätta alla delar. Det är ju perfekt att kunna tvätta i 60 grader och torka ute, soffan blev vit igen och alla fläckar försvann 👍. Gillar verkligen det konceptet! Fräsch soffa igen….Ren soffa

Äta utomhus

Det finns något hos oss människor som gör att vi älskar att sitta utomhus och äta, Vi gör det så fort vi får tillfälle, överallt. Alltså den här sista tiden har vi ätit utomhus hela tiden. Frukost i solen, lunch i solen och middag med kvällssol. Ja, alle man passa på! Idag kändes det verkligen som vi ville ha en riktig sillunch med färskpotatis och egen gräslök. Första gången i år…..såå gott!!SillunchSommarluncj

Tina

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.