Underbara maj! Vilka dagar vi har…

Vad skall man säga detta är ju helt fantastiskt! Vädret håller i sig och man tror inte det är sant. Jag njuter verkligen och det gör säkert ni också. Bara detta att sitta ute och äta varje kväll tills solen går ner, det är livskvalitet. Kan bara säga underbara maj!

Underbara maj

Underbara maj

Här sitter jag gärna i kvällssolen och läser på altanen. Ny tidning i brevlådan och en stunds go avkoppling i värmen, det är livskvalitet just nu.

Förra året den 24 maj var det lika fint väder. Minns det för det är exakt 1 år sedan min pappa hastigt gick bort ?. Det har gått 1 år och mycket har hänt och livet för mamma har blivit annorlunda. De var tillsammans i 65 år. Lång tid och självklart måste det kännas ensamt och konstigt att inte ha varandra längre. Känns ibland som man vill ringa pappa och prata och diskutera något men det går ju inte. Livet måste gå vidare för oss andra och göra det bästa. Var på graven idag och planterade några prästkragar och reflekterade och stannade upp en stund. Graven

Sommarkväll på västkusten

Hämtade mamma i stan och åkte till Bräckeboden i Kungälv. Brukar köpa upp mig på lite kakor och kex inför sommaren. Det är stor skillnad på priset. Idag slog vi nog rekord i att handla ?. Vissa grejer var så billiga så man undrade om det var möjligt. Men som sagt nu har vi kakor och kex hela sommaren, titta här bara. Kan tipsa om att åka hit om ni ha vägarna förbi Kungälv.Bräckeboden

Hur avslutar man en sån här kväll då? Lite eftertanke och samtidigt en underbar kväll igen. Tog med mamma på promenad och sedan blev det middag på balkongen. Idag blev det färska räkor och ett glas vitt vin i solnedgången. Nu gäller det att sova gott då vi skall vara barnvakter till vår lille 1 åring i helgen ?.

Räkor och vin

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.