Styling igen! Flyttstyling, letar inspiration!

Fick en förfrågan igen om att göra en flyttstyling till helgen 😄! Skitkul det gör jag gärna. Ett av mina stora intressen är ju inredning, design och färg. Är ständigt gång med att fundera ut lite förändringar hemma och på Mallorca. Som jag skrivit tidigare så har nog tidsbristen gjort att det har blivit lite stötvis man gjort något. Läste till inredare för något år sedan men har väl bara jobbat på ”lediga stunder” med det. Har haft en idé att jobba med det när jag slutade min anställning som it projektledare men inte riktigt landat i det ännu…..

Det gäller ju att prioritera sin tid. Känner nog att nu har man äntligen börjat landa in i tankar på vad man vill göra framöver. Bloggen var en idé och detta är mitt hundrade inlägg 👍! Roligare än vad jag trodde, men mer jobb än jag trodde och fotograferingen har varit jätte rolig och spännande. Vi får se hur det utvecklar sig.

Flyttstyling

När jag fick förfrågan så satte tänket igång igen, något vaknade till liv igen och kreativiteten och sökandet av inspiration satte igång. Senast jag gjorde flyttstyling var flera månader sedan men så himla kul. Här kommer lite bilder från min senaste styling innan fotografering.FlyttstylingFlyttstyling

Ibland är det ju bara de små detaljerna och färgerna som gör så mycket. Harmoni och balans är viktigt för mig!

Enkelheten och kanske lite åt minimalism är min grej. Ganska klassisk men med lite modern touch. Ja nu satte det igång både kreativitet och sökande efter inspiration i mitt huvud. Så himla roligt!

Imorgon blir det genomgång av lägenheten, vad skall bort, vad behålls? Listor på ev inköp och om man kan låna/fixa ihop detaljer för stylingen. På lördag kör vi ”all in” så fotograferingen kan ske på måndag. Är grymt taggad! Ni skall få hänga med på uppdraget med före och efter bilder. Kul att visa er som är intresserade på bloggen . Några till inspirationsbilder…..nu kör vi!Flyttstyling

Styling
Mitt kök

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.