Adios Mallorca! Hej Sverige! Vinter!

Tillbaka i Sverige igen och den verkliga vintern. Alltså det var inte kul att säga adios Mallorca denna gång och åka till kalla och gråa Sverige. Man kan inte annat än småle när vi sa på Mallorca att det blivit lite kyligare….jag pratar 17 grader ?. Fick ta på en tröja och det kröp ner mot 9 grader på natten, snacka om att vänja sig vid temperaturer.

Det var ju rena sommaren jämfört med vad som väntade oss här. Hur kul var det att landa till 0gradigt och blåst och kolsvart vid 5. Höll på att frysa rejält med tröja och tjockare schal om axlarna ?. Nää dunjacka, mössa och vantar är som gäller när det är sådant här väder som möter en. Vinterland

Vackert absolut men när jag får välja så alla gånger ett varmare Mallorca, men det är jag det.

Lite pyssel med post och plocka bort det lilla jul som fanns kvar som adventsljus mm. Idag har det faktiskt varit mörkt hela dagen, lamporna tända och grått ute. Nu på em börja det ju snöa och det är finare o lite ljusare så vi får väl se imorgon hur det ser ut i dagsljus. Nu blir det tända ljus! Ljus

Adios Mallorca

framförallt nu på vintern känns det inte gott med ett adios Mallorca. På sommaren är det helt ok för då vill jag vara här  i Sverige med vår ljusa sköna sommar. Men men jag kommer inte vara hemma så länge denna gång utan nu skall jag ner till Mallorca hela februari. Ska bli spännande att åka dit själv och börja känna på det riktiga lediga livet. Vad man gör av dagarna, om någon hälsar på och hur mycket man kommer att röra på sig. Blir det ensamt? Ja det skall bli kul och spännande ? i alla fall.

Adios Mallorca

Jag kommer självklart dela med mig på bloggen hur mina dagar blir. Kan vara intressant för er som funderar på att bosätta sig i värmen på vintrarna när man har tid och möjlighet.

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.