Utflykter i regn och solsken Mallorca

Ahh nu lyser solen och allt är under kontroll igen. Vi var i ett område i söndags , utflykter i regn, som jag tycker är så himla fint som heter Mal Pas. Själva byn nere vid vattnet tycker jag inte är så charmig men åk vidare upp mot berget och utsikten och naturen är bara så fin. Vi var där i höstas för första gången men då var inte deras restaurang Mirador de Victoria öppet.

Mal Pas

Tog lite bilder då. Området är så fint och man ser över till Port de Pollensa men tyvärr är det stopp på vägen högst upp då det är militärt område. Tror man kan vandra men inte köra bil. Är nog fina bad här på sommaren.

Utflykter i regn

Nu hade vi bokat bord utan att veta att det skulle bli skitväder och det var en bra restaurang. Är tydligen fullbokad jämt på sommaren. Tog en bild i regnet att utsikten kunde vara perfekt vid gott väder men nu var den sådär….Utflykter i regn

Huvudrätten riklig och smakrik men glöm efterrätt, bara frysta färdiga grejer ?. Kul med mixed grill på ett svärd, dock svårt att få bort från svärdet….?

Victoria

Trevligt att hitta på något i alla fall. Som sagt värd en utflykt hit.

Måndag morgon och molnen är borta och solen skiner igen ?. Alltså skall vi börja med projektet eller utflykt till bodegas? Eller bägge delarna?

Det blev bägge delar. Förmiddag projektet och komma igång och eftermiddag utflykt. Vi åkte till Algaida en liten by mitt på ön som har 2 bodegas, en har vi varit på tidigare men den andra var ny för oss. Can Majoral, en liten fin bodega med några viner i vår smak. Kommer skriva mer om den snart i ett inlägg om 5 till bodegas att besöka. Det är så fint här också…mycket vacker natur på Mallorca.

Utflykt

På torget i Algaida tog vi en biff Stroganoff som  var bland det godaste Stroganoff jag ätit. Vi satt mitt bland en massa cyklister och åt i solen och kände oss väldigt priviligerade att få ha det så bra. Billigt och gott!

Projektet går sakta framåt, mycket mätning och klurande men vi har inte bråttom ?. Så här ser det ut nu Projektet

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.