Vecka 29 och semestertider i Sverige och på kusten

Är det inte så att man kan säga att vecka 29 och semestertider är för alla? En del börjar tidigt en del senare men känns ändå som att vecka 29 har alla semester. Sambon jobbar trots det och jag är ledig. Det är ju så det är nu. Ibland känns det lite tråkigt att vi inte slutade jobba samtidigt men jag får väl bearbeta honom ?

Vecka 29 och semestertider
Vecka 29 och semestertider

Vecka 29 och semestertider i Sverige

Här ute vid kusten kan jag inte klaga på vädret, lite blåsigt men soligt. Blir lite rastlös när jag är ledig själv och vi inte kan hitta på något ihop. Att vara själv kändes inte så kul just denna veckan när så många är lediga.

Spela golf
Far och son

Blev i alla fall ett besök hos dottern och lille plutten en dag där vi myste och spelade golf  och boll och busade lite. Man får inte nog av lillen!

Vecka 29 och semestertider
Smögenbryggan

Att åka till Smögen och Hunnebostrand någon dag mitt under semestertiden är bara ett måste varje år. Det är sommar för mig i alla fall. I fredags blev det en tur dit och lilla familjen följde också med.

Lunch i Smögen
Lunch i Smögen

Så mycket folk det var på bryggan i Smögen, vilket man förväntade sig så klart. Tog lunch på Göstas kafé på Smögenbryggan igen. Gott gott!

Hunnebostrand
Hunnebostrand

Sedan en liten tur till Hunnebostrand och få känslan sommar/semester.  Gick runt en stund och det var mycket båtar runt bryggorna . Var lovat regn men som oftast här ute vid kusten fick vi sol och en riktigt mysig dag.

Family
Family

Besök ute vid kusten på sommaren

Sommaren är ju den tiden man vill umgås med folk och man gärna får besök här ute. Att kunna sitta ute och äta till sent på kvällen och ingen har bråttom det är sommar och semester. Veckan som gick har vi haft middag 2 ggr för kompisar som besökt oss. Tur med vädret bägge gångerna ?.

Besök
Besök

Blev en kvällstur till Klädesholmen också där vi besökte restaurang Kylen och åt en bra fisksoppa medan solen började gå ner i havet. Det är så vackert i sommarSverige!

Vecka 20 och semestertider
Klädesholmen

Balkongbygget fortgår…. det går framåt ?!

Balkongbygge
Balkongbygge

Förra sommaren ? Sommar i Sverige igen! Havet och livet lever….

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.