Hej då Mallorca och hej hej Sverige

Vet ni att det var faktiskt skönt att lämna ett hett Mallorca och säga Hej då Mallorca och landa i ett 12 gradigt Sverige. Kontrasten var enorm men det var helt ok. Nu väntar en sommar på västkusten med allt vad det innebär. Njuter av det bästa av 2 världar.

Hej då Mallorca
Hej då Mallorca

Hej då Mallorca

Vilken skillnad, lämnar ett 35 gradigt Mallorca och landar i ett blåsigt och 12 gradigt Sverige. Det gjorde inte något alls! Nu blir det västkusten i sommar med vänner, familj och balkongprojekt.

Hej då Mallorca
Västkusten

Blir utflykt till några herrgårdar också som är inplanerade. Klart jag kommer blogga om det. Älskar att åka runt i Sverige på sommaren. Vackert och perfekt temperatur ?.

Sverige
Skåne

Mallorca ser vi igen i augusti och sen får vi se hur hösten ser ut…

Bye Bye Mallorca
Bye Bye Mallorca

Västkusten

Efter några veckor hemifrån så hade trädgården exploderat och gräset fick trimmas innan klippning. Tog 1 dags arbete så var det ok igen. Post och trädgård ett par dagar sen fick vi äntligen rå om lille barnbarnet ett par dagar.

Min lavendel
Min lavendel

Blev intensiva dagar med utflykt och båttur till Marstrand plus en massa gos. Vad vi njöt allihop! Det här med barnbarn är allt något speciellt.

Barnbarn
Barnbarn

Nytt projekt på gång igen. Sommarprojektet som innebär att ett balkonggolv skall brytas upp, kanske finns ruttna bräder inunder. Något som såg så ut när hallen fixades. Nytt takpapp och ny trall och lite lite större. Kan man ha för stor balkong/altan? Tror inte det. Snyggt och nytt blir det i alla fall.

Nytt projekt
Nytt projekt

Hoppas nu det inte tar hela sommaren så vi hinner göra annat när solen skiner.

Det är helt otroligt vad folk det är här ute vid kusten nu på sommaren. Problem med parkeringsplatser och en ständig ström av turister utanför huset. Kul att spana in och kul med all rörelse för på vintern är det knappt en kotte ute.

Västkusten
Västkusten

Nu blir det härliga kvällspromenader och besök på lite krogar runt om…

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.