Vintervackert vid havet i december.

Hur vintervackert är det inte här i skärgården nu. Mörkret är inte så kul men snön lyser absolut upp. Försöker komma ut på promenad varje dag. Det är  viktigt att komma ut när det är ljust och framförallt om solen är uppe. Tog lite bilder igår och idag på min promenad. Man ser faktiskt naturen mer när man har en kamera med sig, kolla så får ni se. När man jobbade var det mörkt både till och från jobbet denna årstiden. Vill visa er hur vintervackert det är här nu.

Vintervackert

Det är en sådan skillnad om solen är uppe eller inte. Här är 2 bilder på samma motiv en när det var mulet och en idag när solen sken. Det är Marstrands fästning ni ser i horisonten. Det är så otroligt fint att se alla skiftningar som havet och miljön här ute har.

Vintervackert

VintervackertVintervackert

Man blir faktisk lika fascinerad varje år när snön kommer hur otroligt fint det är. Oftast ligger ju tyvärr inte snön så länge så det kanske är därför. Titta vilka fina effekter det blir. Så roligt att fota och njuta av vår vackra natur.

VintervackertVintervackert

Älskar miljön här ute som ni säkert förstår ?. Sommaren gillar ju alla här ute men vintern är inte så dum heller. Tog en promenad mitt på dagen och mötte faktiskt en hel del som hade samma tanke som jag. Det gäller ju att klä sig ordentligt för det blåser nästan alltid och luftfuktigheten är högre här. Så här käck såg jag ut idag när jag gick iväg, med podden i öronen och kameran på magen ?.

Vinterpromenad

TV serie som är så bra!

Fick tips om en TV serie som jag har missat då jag inte ser särskilt mycket på TV. Ja ja tänkte jag men började kolla igår och slukade 2 avsnitt direkt ?. Det är SVTs ” Vår tid är nu”! Alltså titta på den om ni inte redan gjort det, en riktigt bra  serie med tio avsnitt. Längtar till nästa program men ikväll blir det 60-års mingel ?.

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.