Flyget hem vad kan mer ske…..

 

 

Oftast går det alldeles utmärkt att flyga och resa och man planerar faktiskt för att det skall fungera….eller hur? Flyget blev försenat!

Flyget hem

Resan hem från Málaga var inte så smidig kan man säga…. Flyget skulle gå 07.00 på morgonen så upp i ottan kl 04.15 för att åka till flygplatsen. Ombord på flyget i tid och då säger kapten att ngt som laddar batterier inte fungerar och måste kollas upp. Efter en stunds väntan får vi besked att det måste flygas reservdelar till Malaga eller ett nytt plan måste flygas ner, vårt var trasigt. Ut ur flyget. Säkerhet framför allt!

Man förstår att det blir några timmars väntan. Vi fick i alla fall vouchers för att äta och dricka

VouchersFika

Till slut fick vi besked att ca 16.00 skall planet åka hem – 9 timmar senare! Ja vad hittar man på att göra på en flygplats så många timmar, vi åt och läste och tittade på folk. Det är väldigt kul att iaktta folk på flygplatser, det händer massor….älskar flygplatser.

Bok

Så efter 9 timmar drog vi oss mot gaten och ja där var flyget, fast det var boarding vid 17. Ok, lyckliga ombord att äntligen komma iväg så är det en passagerare som inte dök upp. Hen hade checkat in bagage så hens väska måste plockas ur planet….. tog ytterligare 45 minuter extra! Sedan kom vi äntligen iväg och det var en lugn och bra flygning tills vi skulle landa….

Flyget

Landningen

Det blåste rejält men när vi nästan skulle landa så avbröt piloten landningen och gick upp igen. Det var många trötta passagerare som blev en aning förskräckta, tydligen hade vi kommit för nära ett annat flyg ?. Till slut så landade vi runt 22 tiden och jag riktigt hörde hur  glada folk var! Yes hemma!

Nu var det bara att hämta bilen på långparkeringen och hem trodde jag. Min sambo hittade inte bilen i mörkret, vi irrade runt i regnet o letade tills han kom på att vi nog letade på fel ställe….. 50 minuter tog det att hitta bilen sen hem!

Tur att inte alla resor ser ut så här, men denna gång gick det mesta fel. Antagligen kommer nästa flygning att gå perfekt!

Tina

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.