Bada, familj, november Port de Soller, Mallorca

Vilken skön dag i november med familj

Igår hade vi en riktigt mysig dag med familj här i Port de Soller. Det var ca 25 grader och vi bestämde oss för att åka ner till stranden. Det börjar bli lite lugnare med turister. Vi tog med lite handdukar och parasoller och tänkte tillbringa några timmar på stranden. Vilken idyll det blev….

Vi var nästan helt ensamma och det var över 20 grader i vattnet! Nu börjar det bli lite offseason här och det är riktigt skönt. Så lojt och gott. Bara på någon vecka så är det flera restauranger som stängt för säsongen. Även en del hotell har också stängt. De öppnar upp till påsk nästa år.

För första gången i lille C liv så fick han bada i havet. Det var verkligen en succé, han älskade det. Helt orädd och sprattlade med sina små gulliga ben.

Badgosse Port de Soller

Det är otroligt att man kan bada så sent på året. Jag missade att ta med bikini men jag gick i och jag lovar det var skönt. Så gott att bara ligga på stranden och bara chilla eller läsa en bok. Nu har vi fullt upp med familj som är på besök, vilket är så kul. Men kan tänka mig när man är själv här att bara gå ner och läsa och njuta.

Jag i Porten

Vi hittade en restaurang på stranden som var på väg att stänga men som serverade oss en helt ok lunch. Skön känsla att i november äta lunch på stranden.

Familj Mallorca

Enligt prognosen kommer det bli lite svalare nu så det gäller att ta vara på dagarna. Idag lördag är det marknad inne i Soller så det får bli en liten sväng dit. Till kvällen skall vi vara barnvakter till lillen så föräldrarna kan ha lite egentid inne i Palma. Blir spännande men kommer säkert gå fint ?.

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.