Blev kvar i Sverige denna januari i år, varför?

Blev kvar i Sverige denna jul/nyår och även januari. Varför kan man undra, jag som prioriterar och älskar att vara på Mallorca framförallt på vintern. Just denna vinter hade jag gärna varit på Mallorca eftersom vädret varit skit här hemma men jag har blivit mormor igen till en liten flicka och är så glad och lycklig  för det.

Blev kvar i Sverige
Mitt barnbarn

Blev kvar i Sverige denna vinter

Så anledningen till att jag blev kvar i Sverige denna jul/nyår och januari var att min dotter skulle bli mamma igen i början på januari. Babyn kunde ju komma när som helst men hon valde att komma exakt på planerad dag. 2020 blev det och alla kan vi pusta ut att det gick fint och alla mår bra.

Barnbarn
Barnbarn

Visst är det fantastiskt att det kommer ut en hel liten människa. Man blir lika förundrad varje gång och det är helt fantastiskt. Jag hade lovat att vara kvar och ta hand om storebror när det var dax. Nu är det gjort och allt är klart! Nu skall jag njuta av mitt nya lilla barnbarn ett tag.

Blev kvar i Sverige
Barnbarn

I det här mörka januari gäller det att hitta lite annat att göra också. Julen är utstädad och städning då äntligen rummet är klart och inget mer byggdamm. Bild kommer hur det blev, har beställt lite nytt så jag väntar tills det är helt klart. Så skönt att äntligen ha ett matbord igen.

Hjälpredan
Hjälpredan

Middagar förgyller januari

Av någon anledning är vi bortbjudna på flera middagar under januari och det är jag väldigt tacksam över för att det gör gott att träffa kompisar. Min energi skulle inte orka att styra upp så det är tur andra orkar, själv orkar jag det ljusa halvåret 😊. I lördags var det trevlig middag och igår var det vinprovning med vin från Libanon, intressant men kanske inte mitt favoritland när det gäller vin.

Blev kvar i Sverige
Vinprovning

Imorgon ny middag med kompisar och då passar vi på att sova över hos dottern och mysa med barnbarnen. Januari fortsätter såhär och jag tror min förkylning snart ger sig så träningen kommer igång igen och det längtar jag efter. Gärna bättre väder med liite mer sol så löser det sig tills jag åker till Mallorca igen i februari, men jag längtar ….

Mallorca
Mallorca

Tina

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.