Gott Nytt År önskas även den från Västkusten

Gott Nytt År önskas! Att det ens är möjligt att det kan vara så grått och trist i december, det fortsätter ju bara fast idag syns solen. Trots Jul och mys mm så är detta inte kul. Vet inte vad som händer men jag är trött och tappar massor av energi. Förkylningen håller i sig och vad skall man göra? Det har blivit en del godis och onyttigt också…

Gott Nytt År önskas
Knäck på gång

Gott Nytt År önskas från ett grått o lite soligt Västkusten

Julafton i stan med Kalle Anka och familj med allt som julmat och paket. Funkade fint med tomten för lilleman även om han var reserverad till att börja med. Vi sov över i stan och när vi skulle hem ville han följa med hem till oss för att hjälpa till ?. Så blev det självklart och det var mysigt.

Svag sol o barnbarn
Svag sol och barnbarn

Det blev en middag på Levantin med kompisar på annandagen, förvånad att se men det var mycket folk som var ute och åt. Trevligt i alla fall. Annars har vi faktiskt jobbat på med projektet som sakta börjar ta form nu. Tapeterna är uppe och jag är supernöjd. Nu jobbar vi på med målning av lister och dörrfoder mm snart så….fördelen med att vi är hemma och det är kasst väder.

Nya tapeter
Nya tapeter

Idag är det nyårsafton och vi går in i 2020, ett nytt årtionde där mycket kommer att hända. Visst är det spännande och se vad som sker fast vi är ju med och styr upp en del förstås. Gör man inget så händer inte mycket. Vill i alla fall önska ett riktigt Gott Nytt År ?!

Gott Nytt År önskas
Gott Nytt År önskas

Stassen på och ut på byn nu

Vi har förmånen att ha en bra restaurang precis vid vattnet som har öppet även på vintern, så ikväll firar vi med övriga härifrån med en 3 rätters, fördrink och musik till tolvslaget och bubbel. Det är fullbokat så vi ser fram mot en jätte trevlig nyårsfest trots skitväder…

Förra året firade vi på Mallorca ? Mallorca och nyårsafton, kul med vänner

Gott Nytt År
Gott Nytt År


Tina

 

 

Ett svar på ”Gott Nytt År önskas även den från Västkusten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.